Connect with us

Politika

Zlatko Komadina: Mislim da je vrijeme za smjenu generacija u SDP-u

Published

on

Vršitelj dužnosti predsjednika SDP-a Zlatko Komadina održao je konferenciju za novinare na kojoj je govorio o aktualnoj političkoj situaciji.

Predsjedništvo SDP-a održat će se u petak u 17h, a Glavni odbor u subotu. Predložit ću raspisivanje izbora za 26.09. – rekao je na početku konferencije Zlatko Komadina. Rekao je kako još sada nitko nije kandidat i da će kandidature početi kad odluka stupi na snagu.

Izvjesno je da će biti kandidata, bilo bi dobro da ljudi biraju, kada imate jednog kandiata onda se ne bira – rekao je Komadina. – Mislim da je vrijeme za smjenu generacija u SDP-u – dodao je.

Kada zovete na sastanak jednog po jednog, onda je za pretpostaviti da imate sa svakim različitu temu. Osobno sam se čuo s premijerom, predložio sam mu da razgovaramo zajednički, on je to odbio.

Pojedinačni razgovori bi bili insinuacije i špekulacije što je bilo i o čemu je bilo. To nikome od nas ne treba – rekao je Komadina i dodao da je Plenković rekao da želi razgovarati pojedinačno i ‘da je to bolje nego da svi razgovaraju zajedno’.

Komadina je kazao i kako Plenković ‘ne treba biti tvrdoglav’. – Ako je prijedlog svih bio da dođemo zajedno onda mislim da je to trebao prihvatiti, a to da se više nećemo razgovarati – čisto sumnjam – rekao je.

Oporbenjaci su izbjegli Plenkovića jer nisu imali ništa što je potrebno za taj sastanak – ni muda ni programe

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari