Pratite nas

Komentar

Zlo i teroristički napadi ne događaju se nekom drugom!

Objavljeno

na

Zar vam sama sudbina Tomislava Salopeka nije ništa poručila? Zlo i teroristički napadi ne događaju se nekom drugom!

[ad id=”68099″]

Te godine sam bio povratnik u Jablanicu 2002,  Badnje večer, ne mogu reći da sam imao problema, kad nisam.

Te 2002  Badnje večer samo 15-20 km dalje  dogodio se težak zločin.  Onaj koji je počinio zločin nije bio stranac. Bio je samo “indoktriniran”.

Zvao se Muamer Topalović  (25) iz konjičkog sela četiri kilometra udaljenog od mjesta zločina

A ko ga je “indoktrinirao” to je ono važno ?  Pa jedna od “humanitarnih organizacija

“Policiji je trag za otkrivanje ubojice bio dokument organizacije Jeniet el Forkan, koju financira Visoko povjerenstvo Saudijske Arabije.

“Preda mnom je akt koji govori o humanitarnoj organizaciji Jeniet el Forkan. To je humanitarna organizacija koja je u svojim redovima obučila i ovu osobu koja je počinila zločin u selu Kostajnica”, rekao je ministar Bilić”

“Prema izvješću Policijske uprave Konjic, maskirani je muškarac, na samu Badnju večer, u utorak, oko 22.15 sati upao u kuću i puškom usmrtio Anđelka Anđelića (68), njegovu kćer Marinu (47), dok je druga kći Zorica (27) od zadobivenih rana preminula na putu do bolnice, a teško je ranjen Anđelkov sin Marinko Anđelić (30), koji je prevezen na intenzivnu njegu Opće bolnice u Konjicu. U trenutku kada je napadač upao u kuću Anđelića, u njoj se nalazilo sedam članova obitelji. Jedna od očevidaca zločina bila je Iva Stojanović, unuka ubijenog Anđelka.
– Sjedila sam s tetama u dnevnoj sobi, dok su djed i baka bili u drugoj sobi. Odjednom je maskirani muškarac uletio u kuću govoreći: “Budite mirni, neću vam ništa”. Na sebi je imao maskirnu crnu odoru, crnu kapu preko lica s otvorima na očima. Ujak Marinko pokušao mu je oteti pušku, nakon čega je on pucao i ranio Marinka. Nakon toga djed je ušao u sobu, ali je napadač tada pucao i ubio djeda, a zatim otišao u sobu gdje su bile Mara i Zorica, a ja sam se skrila pod stol zajedno s tetom — kazala je Anđelkova unuka Iva koja je za blagdane iz Zagreba došla u posjet djedu.  Inače, obitelj Anđelić vratila se iz izbjeglištva prije četiri godine među prvima u selo Kostajnicu.”

Danas svi sve zaboravili. Ali to nije bio jedini teroristički akt na Hrvate u BiH. Ubojstva povratnika i policajaca u srednjoj Bosni atentat na doministra Leutara.

A od tada su se stvari izmijenile. Na žalost ne na bolje. Gore su ko zna koliko puta .

Da vam ponovim: Nekoliko stotina boraca iz BiH se bori na strani ISIL-a

A tko je tada bio na vlasti u Hrvatskoj. Isti ovaj SDP kao i sada. Račanov SDP koji je učestvovao nečinjenjem u gašenju HVO-a hrvatske komponente sa gardijskim brigadama koje su bile jamac opstojnosti Hrvata. Račanov SDP  koji je nečinjenjem, dozvolio da se ugasi i specijalna policija Herceg -Bosne, temeljna policija sa hrvatskim znakovljem,  SDP Račana koji je nečinjenjem dozvolio uvođenje “Barijevih amandmana ” čime je omogućeno Sarajevu i Bošnjacima  da jednostavno biraju  sami  hrvatske predstavnike  i pretvori Hrvate iz konstitutivnog naroda  u  nacionalnu manjinu bez ikakovih prava .

Danas iz Sirije i Iraka dolaze izbjeglice. Ali među tim izbjeglicama  se nalaze i snažni zdravi muškarci spremni potegnuti i nož na policajca u zemlji u koju žele ući . Takovi sigurno  nisu nikakove izbjeglice, To se gospodo zove DEZERTER

Ali i Milanović je to isto bio, pa mi nije ni čudna empatija prema istima. I on je jednako zdrav DEZERTIRAO . To vam je pojednostavljeno,  ali izabrali ste ga da vam vlada. Izlaskom na izbore ili neizlaskom.

Zar vam sama sudbina  Tomislava Salopeka nije ništa poručila. Zlo i teroristički napadi ne događaju se nekom drugom.

Daran Bašić/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj