Connect with us

Zločinačka se Partija razlijeva i smrdi, zaudara od Pantovčaka, do Trga sv. Marka

Objavljeno

-

Betlehemskim svjetlom očuvat ćemo i obraniti srž Srca hrvatskoga, koje je oduvijek, spremno bilo za dom sebe dati. Od kada postojimo, osamljeni smo na ovoj Hostiji, koju mi Hrvati nazivamo zemljom Hrvatskom, domovinom, domajom. Odkada znamo za sebe, postoje umrežene spodobe, vampirska nesposobna bagra, koja razmišlja i piše ćirilicom, u posljednje vrijeme, anglosaksonskom, ne štujući Svjetlo, već Tamu, ne poštujući Život, klanjaju se Smrti, pokušavajući nas zagrljajem svoje mržnje prema svemu što je nama Sveto, zatomiti, ugušiti, uništiti i u svoju tamu progutati.

Zločinci su na vlasti! Zločinačka se Partija razlijeva i smrdi, zaudara od Pantovčaka, do Trga sv. Marka i dalje, do obale našeg Jadranskog mora, sve tamo do udaljenih škoja. Izrodi okupatora, uz svoju degeneriranu djecu njihove zločinačke Partije i dan danas slave svoje masovne zločine na hrvatskom življu nazivajući sebe narodnooslobodilačkim pokretom. A samo su sluge Sotonine, koje i dalje pokušavaju predati svoju “štafetu mladosti” nama Hrvatima, pokušavajući nam tako predati Smrt, kojoj se klanjaju, jer od smrti Hrvata, Oni žive.

Ne želim ih spominjati poimence. Ne želim navoditi niti njihovu krovnu zločinačku Partiju, kao niti njene priraslice, koje će najvjerojatnije ovog petka u Hrvatskom državnom saboru, dići svoje batrljke, kako bi nam neposredno prije četvrte nedjelje Došašća, isporučili svoje ljigavo protuhrvatsko kopile, nazvano Promjena Ustava.

Time pokušavaju osporiti hrvatsku volju, hrvatski glas i Hrvatsku samu! Time pokušavaju ne izručiti sebe volji naroda. Time niječu zločine koje su počinili, koje čine i koje tek namjeravaju činiti.

Hrvatski nam jezik vraćaju u ćirilićni bljutavi sataraš i onda tu smrdljivu papazjaniju pokušavaju nazvati Hrvatskim pravopisom.

Dječicu bi, ipak, raznoraznim zakonskim smicalicama, davali na posvajanje pederima i inim bolesnicima, koji bi pred matičarem mogli registrirati svoju bolest.

Zdavstvenim bi odgojem ukinuli spolnost i uveli rodnu istospolnost. Žele oni ukinuti i mamu i tatu, te uvesti samo brojeve, kao u ratu i neznanim masovnim grobištima, roditelj 1 i roditelj 2.

Vukovarom, na živoj rani, urezuju ćirilićnu smrt.

Vraćaju nas u svinjac regiona, hodočasteći i klanjajući se Beogradu, gdje je normalno i samorazumljivo da gori hrvatski stijeg.

Ti zločinci nastoje hrvatski obrambeni Domovinski rat sravniti s građanskim, povlačeći tužbu za genocid protiv Srbije.

Zločinačka Partijska organizacija na vlasti, u za sve već navedeno, u bescijenje rasprodaje Hrvatsku.

Tko nabije, taj dobije.

Sotonine drugarice i drugovi, sa svim svojim priraslicama, nećete nas preodgojiti. Nećete nam ukinuti hrvatsku misao, niti hrvatsku povijest, kao niti hrvatsku obitelj, kao niti hrvatsku katoličku vjeru. Jedino što možete, jest uvesti kratkoročni moratorij na sve hrvatsko, kao i kratkoročni moratorij na vaš konačni odlazak i lustraciju, te konačno svrgavanje!

Niti vrata paklena, pa tako niti vaša, neće razoriti Našu Hrvatsku.

U jednome ste uspjeli i to vam priznajemo, slugani. Sva ste naša tijela i sve ste naše živote ujedinili u jednu dušu i jedan dah!

Jer..

“dok je srca, bit će i Kroacije!”

Božidar Alić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari