Connect with us

Komentar

HDZ: Zoran ‘Lex Perković’ Milanović & njegovi osvetnici Grmoja/Grbin opet su u šoku

Objavljeno

-

Zoran „Lex Perković“ Milanović & njegovi osvetnici Grmoja/Grbin opet su u šoku i nevjerici! Iznenađeni su i uvrijeđeni.

Ni ovog puta predsjednik Vrhovnog suda nije ih podržao u naumu da kršeći vladavinu prava po uzoru na totalitarne režime istodobno sami i hapse i isljeđuju i optužuju i presuđuju. I da po mogućnosti još budu i krvnici.

Nakon Odbora za pravosuđe, Radovan Dobronić i na plenarnoj je sjednici #SaborRH naglasio da je presumpcija nevinosti temeljno načelo pravne države. Odgovarajući na pitanje našeg zastupnika i glavnog tajnika #HDZ Krunoslava Katičića o selektivnim curenjima (dez)informacije iz kaznenih postupaka, istaknuo je da je „glavni problem kada se nekog od početka u javnosti prikazuje da je kriv“:

– Ne smije se prejudicirati krivnja nijedne osobe & prikazivati je kao unaprijed osuđenu. Presumpcija nevinosti uvijek vrijedi.

Udruženi Grbin/Grmoja već su pljuvali čak i europsku tužiteljicu jer nije privodila i ispitivala njihove političke konkurente, a kojima su već bili unaprijed presudili u ime svojih partija. Lako je moguće da će im se sad i Vrhovni sud naći na nišanu. MOST-u & #SDP ne preostaje ništa drugo nego partijski sudovi i revolucionarno pravo kada na demokratski način ne mogu pobijediti na izborima.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari