Connect with us

Hrvatska

Zoran Milanović: Djeci je mjesto u školama koje ništa ne može zamijeniti

Published

on

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović poručio je u ponedjeljak u povodu početka nove školske godine kako je djeci mjesto u školama te da želi istaknuti kako je jako važno da se djeca vraćaju u školske klupe na prvi dan školske godine toliko drukčiji od svih do sada.

“Dragi roditelji, nastavnice i nastavnici, a posebno učenice i učenici. Prvi je dan još jedne školske godine, ali toliko drukčiji od svih do sada. Baš zato želim istaknuti kako je jako važno da se djeca vraćaju u školske klupe. Djeci je mjesto u školama koje ništa ne može zamijeniti”, objavio je predsjednik Milanović na svom facebook profilu u povodu početka nove školske 2020./2021.

Predsjednik Milanović istaknuo je kako je u ovoj situaciji ključno osigurati, ne samo sve odgojno-obrazovne potrebe djece, nego i zaštitu njihova zdravlja. Ocijenio je kako svi sudionici odgojno-obrazovnoga procesa trebaju biti tolerantniji u novim uvjetima u kojima se učenici, nastavnici i roditelji nalaze,

“Fizički boravak u školama nezamjenjiv je način obrazovanja i uz svu prednost tehnologije i sve što ona pruža ostaje jedini način cjelovitog formiranja djece i mladih. Kao društvo uspijevamo se nositi s epidemijom svjetskih razmjera i uvjeren sam kako u svima nama ima čvrstine i odgovornosti da odgojno-obrazovni sustav održimo cjelovitim i sigurnim”, poručio je predsjednik Milanović. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari