Connect with us

Istaknuto

ZORAN MILANOVIĆ: Nakon WWII samo je 10 godina bio komunizam – Poslije KPJ nije komunistička partija

Objavljeno

on

Zoran Milanović je u subotu – 16-04.2016. – s Izborne konvencije SDP-a poručio kako je u Hrvatskoj komunizam bio samo 10 godina nakon Drugog svjetskog rata, te kako se poslije tih godina Titovo režim ne može smatrati komunističkim.

[ad id=”93788″]

„Kad smo shvatili kao narod da to nije put za Hrvatsku, gradili smo nešto novo, ali mnogi od vas su prošli taj sustav, dali mu svoj doprinos kao društvu koje štiti slabijega”, kazao je Milanović.

Ako ova Milanovića izjava nije krivotvorenje dokumentirane istine i povijesti, što je onda krivotvoriteljstvo?!

Ako je komunizam dobar zašto ga se stidi i skriva ga, a mi ga u njemu vidimo kad se zezne – pa kaže što misli – ili kad nas uobičajeno laže?!

Kad je rekao kako komunizam štiti slabijeg”, je li Milanović mislio na egzekutiranu hrvatsku djecu, žene, razoružanu vojsku na Bleiburgu, i na nacionalno osviješćene Hrvate koje su nakon 60-ih komunisti proganjali, protjerali i ubijali diljem svijeta?!

Milanović se služi matematikom velikog matematičara Valentina Inzka. Naime. Ako je nakon WWII komunizam postojao samo 10 godina, a od 60-ih to više nije bio, zar od 1945. do 1960. nije15 godina?! Kad je već skratio 45 godina komunizma je li morao i ovih 15 od njega izmišljenih?!

Milanoviću laži nisu mrske. Ako nije lažov je li nakon 60-e laže njegov uzor Tito i službeni naziv KPJ, ili je ipak bila komunistička partija?!

Po Milanovićevoj lažljivoj groznici moglo bi se zaključiti kako Komunistička partija Jugoslavije i Komunistička partija Hrvatske nakon 60-ih nisu bile komunističke partije. Tito nije bio komunist. Goli otok nije bio logor već ljetovalište za demokratske kritčare komunizma, njegov štićenik i ubojica Perković je strani UDBA-š, petokraka nije bila komunistički simbol na partiznaskim kapama i JNA vojnika pod kojim su vršeni stravični masovni pokolji na Križnom putu i 91. u zadnjoj agresiji na Hrvatsku. Kad Milanović na konvenciji SDP-a s eufemizmom govori o komunističkom polustoljetnom razdoblju on potvrđuje ono što većina Hrvata zna i govori – SDP jednako je Komunistička partija Hrvatske i zbog toga ih on paradoksalno naziva fašistima?!

U jednoumnom komunizmu po mišljenje se išlo u Beograd, ali u demokraciji po laž se ide kod komuniste Milanovića. Čim se njegovo ime spomene propjeva Alka Vuica – Laži, laži, laži me, ti to radiš najbolje.

Pošten čovjek spotaknut o laž uputi ispriku, ali ne i Milanović koji nastavlja s drugovi i drugarice: „Naša partija neće dugo ostati u opoziciji“, već će se vratiti na vlast i vratiti Hrvatskoj “osmijeh i skinuti ovu grimasu”.

Tko je i što je Milanovićeva partija SDP?!

U studenom 1990. na kongresu SKH Milovanovićeva partija se klonirala u ime Strankom demokratskih promjena. S obzirom da im se demokratski naziv «stranka» nije svidjeo poslije su ga dekretom zamijenili s ljubljenom partijom.   SDP je postao pravnom nasljednicom zločinačkog SKH i njegovog enormnog bogastva prethodno opljačkanog od hrvatskog naroda, čime je postala i ostala najbogatija politička stranka u Republici Hrvatskoj.

Komunističku opljačkanu imovinu i danas uživaju, a zločine negiraju. Isto se ponašaju kao Srbija sa nasljedstvom bivše Jugoslavije. Sve olimpijske medalje bivše Jugoslavije su srpske, ali zločini jugoslavenskog režima i vojske nisu.

Milovanovićeva partija je 25. lipnja 1991. pri donošenju Deklaracije o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske bila protiv izgašavanja Deklaracije. Predvođeni Ivicom Račanom napustili su Sabor uz izjavu kako su predsjednik Tuđman, hrvatski pokret HDZ, i njihovi ciljevi (samostalna Hrvatska), „zločinačka organizacija opasnih namjera.“ Od toga se do danas nikada nije distancirala.

Sjećate se, Račan je prvo razoružao Hrvatsku tako što je od hrvatskog naroda plaćeno oružje Teritorijalne obrane predao tzv JNA, a onda je Sloveniji poklonio Savudriju zbog čega je Hrvatska danas na arbitražnom sudu. koje se  Zbog tih djela SDP drugovi i danas polažu partijsku zakletvu: Druže Račan mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo.

Ako hrvatski narod ne shvati namjere zamaskiranog komunizma (zašto ga kriju ako je dobar?!), raspamećivanje Hrvata i Hrvatske nastavit će se sadašnjim terorom paralelne vlasti. Novoizabrana vlast nije se riješila SDP-ovih  kadrova (zašto služe demokratski izbori i smjena vlasti?!)  i zato će joj taj kadar doći glave. Toj paralelnoj vlasti su podređeni MUP, DORH, USKOK i dobar dio sudstva uz obilatu novčanu i političku pomoć stranih donatora i utjecajnih titoističko-ljevičarskih medija. Njihov cilj je uništiti nacionalno osviješteni centar i desnicu, a zatim i Hrvatsku kao nacionalnu državu Hrvata, te u tzv. regionu Zapadni Balkan reinkarnirati bleiburšku Hrvatsku koju bi tvorili dehrvatizirani građani, „nejač” i oni – komunistički tvorići.

Svi njihovi kadrovi na vlasti, i oko nje, čine to što već navedeno čine. Tko ne vidi što čine SDP kadrovi nije bolje ni zaslužio.

Svojom izjavom o 10-ogodišnjem maloljetnom komunizmu Milanović je potvrdio kako u Hrvatskoj nema socijaldemokratske stranke već tek titoističko-komunistička partija SDP.

Srećom, ili nesrećom, o hrvatskoj sudbini neće odlučivati samo Zoran Milanović, njegovi komunisti i abolirana „nejač”, već i hrvatski narod.

Filip Antunović/Kamenjar.com

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari