Connect with us

Komentar

Zoran Šprajc ostaje ikona samo za ČOBANE

Objavljeno

on

Posljednjih nekoliko dana nasilni, nezakoniti upad na posjed popularnog hrvatskog pjevača Marka Perkovića Tompsona i njegova sjajna prava i medijska reakcija dignuli su na zadnje noge sve one koji mrze Tompsona i ono što on simbolizira!

Angažirani su svi, od HNDa, portala, snažnih medijskih kuća, najpoznatijih odvjetnica ne bi li kazneno djelo napada na privatno vlasništvo opravdali zato što se radi o “žestokom nacionalističkom pjevaču” čija budnica iz Domovinskog rata Bojna Čavoglave i danas drži primat najpopularnije domoljubne pjesme i čvrsto drži u sedlu pozdrav ZA DOM SPREMNI!

Nevjerojatna je količina mržnje s kojom se ljevičarska falanga okomila na Marka koji se sjajno, mudro strateški postavio, odlučivši se za pravnu bitku koju je čak i u ovakovoj Hrvatskoj nemoguće izgubiti, piše Anto Đapić.

Nemam namjeru reagirat na sve napadače, bijesne šakale, jer bi im to bila satisfakcija, ali na jednu figuru moram reagirati! Zoran Šprajc, glavna zvijezda televizijske kuće koja je napala Tompsona, briživljivo je birao riječi kojima je pokušao obezvrijediti Marka Perkovića Tompsona, ali je u stvari samo pokazao koliko je maliciozan i loš novinar!

On misli kako je uvrijedio Marka, nazvavši ga “pastirskim pjevačem”! Zoran Šprajc mora znati da je Tompson pjevač koji pjeva za zaljubljenike u Domovinu( ma koliko to teško Šprajc to mogao shvatiti), pa naravno i za pastire, kao i za radnike, ribare, težake, ratnike, intelektualce.

A Zoran Šprajc ostaje ikona samo za ČOBANE, komentirao je Anto Đapić na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR