Connect with us

Gluposti

Zoran Šprajc, Sanja Modrić i Ivica Relković pokušali ismijati Predsjednicu

Objavljeno

-

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović jučer je završila svoj boravak u Karlovačkoj županiji, a sredinom travnja svoj ured preselit će u Šibensko-kninsku županiju.

 Povodom toga u RTL-ovoj emisiji Direkt Zorana Šprajca napravljen je prilog posvećen kritiziranju predsjednice Grabar-Kitarović te otvorenim čuđenjem i nerazumijevanjem poante seljenja ureda u različite krajeve Hrvatske, piše narod.hr.

“Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović voli izmještati svoj Ured. Mnogi se pitaju koji je smisao te karavane blindiranih vozila i policijskih rotirki koja beskorisno kruži od nemila do nedraga – ali budimo iskreni, gdje god je predsjednica došla – razdragani narod, cvijeće i proljeće.

Eto, nekidan je djeci u Karlovcu čitala bajke, što nas je podsjetilo na njezinu predizbornu kampanju i bajku da će od Hrvatske napraviti jednu od najbogatijih zemalja Europe, ali narod kao i djeca – voli slušati bajke”, rekao je Šprajc dok su unutar priloga bile puštene fotomontaže predsjednice uz kamp kućicu.

U prilogu su se našle i izjave Sanje Modrić iz Novog lista i Ivice Relkovića analitičara i bivšeg savjetnika Mosta.

“Predsjednica tamo dođe, svi su veseli i utješeni, i ona im pruža tu lažnu sliku da će se nakon njenog posjeta problemi riješiti i da će se nešto dogoditi. Naravno da se nikad ništa ne dogodi”, tvrdi Sanja Modrić.

“U čemu je stvar da tako operativno velik ured ide negdje, ako ne postoji i stvarna uloga koju može negdje odraditi”, upitao se analitičar Ivica Relković te dodao “Može predsjednik biti fikus, takvih ima puno u Europi. Kaktus ne bi trebao biti jer kaktus liči na onu dvorsku ludu koja samo nekog opominje, a ništa sama ne smije učiniti”.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas