Zorica Gregurić: Ne zaboravimo našu zadaću za koju su mnogi dali živote

0

Prije četiri godine utemeljen je Stožer za obranu hrvatskog Vukovara. Cijela Hrvatska disala je tada zajedno.

Nažalost neki su Hrvatsku domovinu zamijenili Nebeskom, oni i dalje paze na nas.

Prisjetimo se svih velikih akcija kroz koje su branitelji postali važan čimbenik hrvatskog društva, nakon godina degradacije i ponižavanja od strane manjine koja je držala vlast.

Danas se ponovno nalazimo u situaciji gdje nas branitelje ne samo guraju u stranu nego i sude i osuđuju, jer smo ponovno ustali u obranu vrednota za koje su mnoge hrabre kćeri i sinovi dali ono najvrijednije što su imali za najsvetije što su željeli slobodnu i neovisnu Hrvatsku – svoj život.

Istovremeno ratni zločinci i abolirani četnici preuzimaju potpuno vlast na državnoj i lokalnoj razini, a hrvatski nacionalni interes postaje tabu tema. Oni koji dobiše povjerenje da vode ovu prekrasni zemlju iznevjeriše nas i jedino do čega im je stalo, jest prodati i ono malo “obiteljskog srebra” što je ostalo.

Ne zaboravimo našu zadaću za koju su mnogi dali živote. Sanjali smo i borili se za Ponosnu i Lijepu Hrvatsku, ne dozvolimo poltronima i izdajicama da unište san.

Dugujemo to našim anđelima koji nas sada prate s nebeskih visina. zavšavam riječima s kojima je završavalo svako priopćenje Stožera za obranu hrvatskog Vukovara:

S vjerom u Boga i hrvatski narod za hrvatski Vukovar i Republiku Hrvatsku.

facebook komentari