Zorica Gregurić: Osam pitanja za Ninu Obuljen

2

Od naroda ste potekli, narodu i odgovarate. Nitko ne smije izigrati volju narodu, ta dali smo vam mandat da zastupate naša uvjerenja i držite se hrvatskih zakona.
Republika Hrvatska suverena je i samostalna država nastala na temeljima Domovinskog rata.

zoricaČvrsti su to temelji u koje smo mi hrvatski branitelji i domoljubi ugradili svoje živote, dijelove tijela i zdravlje, i svoje snove o slobodnoj i sretnoj Lijepoj našoj! Vjera, ljubav prema obitelji i Domovini postulati su koji su nas vodili u obrani od srpske agresije u Domovinskom ratu, iz kojih su proizašle sve vrednote temelja na kojima počiva Republika Hrvatska. Ne zaboravite gospodo koga predstavljate i komu služite. (Zorica Gregurić)

Doista je tužno kada osoba koja je zaprisegnula kako će dužnost člana Vlade obavljati savjesno i časno, koristi poziciju i javne medije kako bi izrekla očite neistine. Niti je HAVC filmska industrija gospođo Obuljen niti je stavljena stigma na HAVC. Stigma je stavljena na KRIMINAL u HAVC-u, a od nadležnih tijela tražimo istragu i procesuiranje.

Stoga postupite sukladno onom čemu ste zaprisegnuli i ne širite dezinformacije, ta na HRT-u ste nedavno jamčili kako je u HAVC-u sve zakonito, a nalaz upravne revizije Vas demantira. Što ćete li tek reći kada stigne nalaz državne revizije.

No idemo redom gospođo Obuljen:

1. Je li skandal s filmom “15 minuta-Masakr u Dvoru” koji je usput i kazneno djelo dezinformacija?

2.Je li skandal s filmom „Chriss the Swiss“ dezinformacija?

3. Je li isplata 100 tisuća kuna poreznih obveznika od strane Hrvoja Hribara svojoj kćeri Sari Hribar za razvoj projekta što je kazneno djelo, dezinformacija?

4. Je li isplata 10 milijuna kuna poreznih obveznika Udruzi HFS protivno zakonu, dezinformacija,

5. Je li isplata nekoliko milijuna kuna poreznih obveznika poduzeću DIM STUDIO protivno zakonu, dezinformacija,

6. Je li isplata nekoliko milijuna kuna poreznih obveznika Snježani Tribuson supruzi Hrvoja Turkovića člana UO HAVC-a (kojeg ste i sami član), dezinformacija?

7. Je li isplata 250 tisuća kuna poreznih obveznika poduzeću NUKLEUS FILM protivno zakonu za film “15 minuta-Masakr na Dvoru” dezinformacija?

8. Je li isplata 140 tisuća kuna poreznih obveznika poduzeću NUKLEUS FILM protivno zakonu za film “Okupirano kino” dezinformacija?

STIGMU smo stavili na kriminal u HAVC-u gospođo Obuljen ili Vam to ne odgovara pa plasiranjem dezinformacija želite nešto drugo poručiti?!

Sramotno je kada državni dužnosnik najvišeg ranga zloupotrebljava javni servis obmanjujući svekoliku hrvatsku javnost. Položili ste prisegu u Hrvatskom saboru nemojte više nikada to smetnuta s uma!

“Zadnjih dana vezano uz HAVC bilo je jako puno dezinformacija i poluinformacija. Ono što je tužno u svemu tome je da je stavljena stigma na cijelu filmsku zajednicu koja postiže zadnjih godina nevjerojatne rezultate” – rekla je Nina Obuljen.

Zorica Gregurić

facebook komentari

  • Saga

    Poštovana gospođo Gregurić, Bog Vas čuvao i blagoslovio.

  • Vladač

    Nevjerojatni rezultati!!! Ha ha ha ha ha, hu hu hu hu hu!

    ZA HRVATSKU BEZ JUGOSLAVENA!