Connect with us

Šport

Zubčić: Nisam zadovoljan, nadao sam se boljem rezultatu

Objavljeno

-

Hina

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić, koji je u nedjelju osvojio deveto mjesto u veleslalomu za Svjetski kup voženom u talijanskoj Alti Badiji, izjavio je da nije baš zadovoljan ostvarenim i da se nadao boljem rezultatu.

“Nisam baš zadovoljan, nadao sam se boljem rezultatu. Bilo je i dobrih segmenata, nije skijanje bilo toliko loše. Međutim, između prvog i drugog prolaznog vremena sam jako puno izgubio i u prvom i u drugom ‘laufu’. Taj me dio staze koštao puno boljeg rezultata”, rekao je Zubčić nakon prvog od dva natjecanja na legendarnoj stazi Gran Risa.

“Sutra je nova utrka, nova šansa. Neću razmišljati o današnjoj utrci nego ću se okrenuti sutrašnjoj i pokušati odraditi na maksimalan način”, poručio je Zubčić koji je u nedjelju imao startni broj 5, a u ponedjeljak će u prvoj vožnji startati kao četvrti.

Prije najboljeg hrvatskog skijaša stazom će se spustiti najbolji talijanski veleslalomaš Luca De Aliprandini, vodeći veleslalomaš Svjetskog kupa Švicarac Marco Odermatt i današnji pobjednik Norvežanin Henrik Kristoffersen.

Kao što je to bio slučaj i u nedjelju, start prve vožnje predviđen je za 10 sati, a druga bi trebala započeti u 13.30 sati.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas