Connect with us

Gluposti

Zukan Helez: Umjesto respiratora, trebali smo kupiti deset krstarećih raketa

Objavljeno

-

”Za one respiratore mogli smo nabaviti, nitko nam brani, deset krstarećih raketa. Jedna na svjetskom tržištu košta 500.000 eura. Njihov domet je 2500 kilometara, točno kolika je BIH i odakle nam prijeti najveća opasnost. Mi ćemo morati u tome smjeru ići”, rekao je u studiju Federalne televizije Zukan Helez, zastupnik SDP-a u federalnom parlamentu.

Helez je pokušao biti slikovit rekavši da stvari izgledaju tako da ”domaćin renovira kupatilo, a kuća se ruši”. ”Ljudi su došli mijenjati izborni zakon a nama se ruši država. Nama atakuju na državu”, rekao je i dodao kako se treba odustati od izbornih promjena. ”Imamo preča posla, spasiti državu”, rekao je i naveo kako se traži treći entitet, prenosi bljesak.info

Adilu Osmanoviću iz SDA je poručio da ih oni ”mire 30 godina”. ”Vidite dokle ste nas doveli”, rekao je Helez. ”Moram biti iskren prema građanima. Državni nisu zvijezde naklonjene.

Rekao je kako ga odlasci Dragan Čovića i Milorada Dodika u Beograd i Zagreb podsjećaju na 1991., da ga Aleksandar Vučić podsjeća na Slobodana Miloševića, Zoran Milanović na Franju Tuđmana, Dodik na Radovana Karadžića i Čović na Matu Bobana.

‘Kao čovjek, kao Bosanac, kao netko tko je upamtio ratne strahote, ja nemam povjerenja u EUFOR”, rekao je, između ostalog, Helez. Rekao je kako se Srbija i Hrvatska naoružavaju i da je “naša vlast” kriva što se ne naoružava.

Ivo Lučić: Događaju se opasne stvari za BiH

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas