Connect with us

Komentar

Zvonimir Hodak: RH je kažnjena, a počinitelji nisu uhvaćeni

Objavljeno

on

Ne samo da je kazna UEFA-e blaga, već je oslobađajuća, ustvrdio je odvjetnik Zvonimir Hodak za direktno.hr. Objasnio je kako smo mogli biti kažnjeni oduzimanjem šest bodova nakon čega bismo se mogli ‘pozdraviti s prvenstvom’.

[ad id=”68099″]

”Međutim, ostali smo na prvom mjestu, a smatram da to možemo zahvaliti predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Davoru Šukeru bez obzira koliko ga napadali. Njegov se utjecaj na Platinija može iščitati u obrisima kazne ”, rekao je Hodak.

Za poznatog odvjetnika važan je i strateški aspekt situacije – da počinitelji ne budu uhvaćeni, a Hrvatska bude kažnjena.

”Oni koji su nacrtali svastiku učinili su to s određenim zadatkom, kako bi kompromitirali Hrvatsku kao fašističku zemlju. Da su htjeli prikazati Hrvatsku kao ustašku zemlju, nacrtali bi slovo ”U”. Pitam se što bi bilo da su nacrtali srp i čekić koji je poznat kao ideološki znak komunizma. Da je to tako, vjerojatno bi od naših ljevičara pristigle same pohvale”, rekao je Hodak.

Prihvativši mišljenje kako je Hrvatska dobila samo žuti, a ne crveni karton Hodak je istaknuo kako je pitanja do kada ćemo biti na kvalifikacijama, odnosno, kada će se dogoditi novi incident.

”Neizvjesno je kada će opet doći do sljedećeg incidenta, kada će u mrkloj noći neki tipovi doći i nešto nacrtati. Ako se to dogoditi, sljedeći put će nas sigurno izbaciti, zaključio je Hodak.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari