Connect with us

Politika

Zvonimir Troskot: Uspjet ćemo, narod je uz nas (VIDEO)

Objavljeno

on

Marko Perković Thompson podržao referendum za promjenu izbornog sustava!

Zvonimir Troskot: “Uspjet ćemo, narod je uz nas, a protiv su Obersnel, Pupovac, Plenković i Beljak! Obersnela ćemo tužiti jer se ponaša kao orijentalni despot; on je boljševik, a ne demokrat koji profesore ustavnog prava naziva ‘umobolnicima’!”

Bujica je otkrila tko je koordinator Građanske inicijative ‘Narod odlučuje’ – Zvonimir Troskot studirao je u Švicarskoj, Argentini i Singapuru, igrao je za Dinamo i mladu hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a suigrači su mu bili Luka Modrić, Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka i Eduardo da Silva… Kao revizor je radio u PricewaterhouseCoopersu, a sada je zaposlen u jednoj farmaceutskoj kompaniji. Odlučio se građanski aktivirati “zato jer želi ostati u Hrvatskoj”.

Plenkoviću je poručio “da se bavi prevođenjem, ako već zna pet jezika, jer mu politika očito loše ide, što se najbolje vidi iz afere Agrokor”. Nasmijao se na riječi voditelja kako je “dobro što je Krešo Beljak zabranio štandove u Samoboru, jer bi možda nestali preko noći…”

Mladog Tina Hrgovića koji je u Čakovcu u subotu, tijekom koncerta MP Thompsona, s pozornice pozvao Međimurce da potpisom podrže referendum, Troskot je nazvao “herojom ulice”. Tin je prije dva mjeseca napunio 18 godina, živi u Donjoj Subotici ide u čakovečku Gimnaziju “ne želi otići u Irsku ili Njemačku”.

Želi da NAROD ODLUČUJE i želi ostati u Hrvatskoj. S pozornice u Čakovcu, tijekom koncerta u prepunoj dvorani Graditeljske škole, Građansku inicijativu ‘Narod odlučuje’ podržao je Marko Perković Thompson.

U emisiju se javio i saborski zastupnik HDZ-a iz Vinkovaca Stiv Culej – podržao je referendum i ne boji se sankcija… Iz Kistanja se javio Roko Antić, zamjenik načelnika općine: – Da se svi potpisuju k’o mi u Kistanjima, skupili bi milijun i po’ potpisa! Čim je Pupovac protiv, znamo da smo na pravoj strani.

Antić je u Bujici opisao kako to izgleda kada se u HDZ-u sastavljaju izborne liste, a pozvao je i sve Hrvate podrijetlom iz Janjeva koji žive u Zagrebu da se potpišu.

 

Inicijativa Narod odlučuje pokreće ustavne tužbe protiv nekoliko hrvatskih gradova

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari