Connect with us

Magazin

Zvonko Milas u Budnici: Hrvatska nikada nije ovoliko činila za svoj narod izvan granica!

Objavljeno

-

Kakve i kolike razorne dimenzije imaju nevjerojatne eskapade jednoga dijela političara i medija u Hrvatskoj, a pogotovo aktualna zlosretna inicijativa za pomilovanjem komunističkih zločinaca, na integraciju Hrvata izvan Hrvatske sa svojom državom, mogli ste čuti u večerašnjoj Budnici od vjerojatno najpozvanijeg čovjeka u zemlji, Zvonke Milasa, državnog tajnika u Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Smije li se vrhunske nacionalne simbole i svetinje kao što je vukovarska epopeja i Vukovar koristiti kao dnevno-politički zalog za sitne stranačke i karijerne interese, čut ćete od istinskog vukovarskog veterana ratnika, koji danas Vukovar promovira afirmirajući hrvatsku državu.

O tim pitanjima, o državnom odnosu prema milijunima Hrvata svih generacija, od Patagonije do Aljaske, Njemačke do Australije, Austrije i Slovenije do Srbije i Vojvodine, pogotovo prema statusu suverenog hrvatskog naroda u BiH, vrijedi pogledati i čuti racionalna, mjerljiva i autentična stajališta Zvonka Milasa u večerašnjoj Budnici. Istinom protiv stereotipa i laži.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari