Connect with us

BiH

ŽZH proglasila tri dana žalosti

Published

on

Danima žalosti na prostoru Županije Zapadnohercegovačke proglašeni su 2., 3. i 4. siječnja 2021. godine (subota, nedjelja i ponedjeljak).

Na izvanrednoj sjednici Vlade Županije Zapdnohercegovačke koja je održana u petak 1. siječnja 2021. godine, donesena je Odluka o proglašenju 3 (tri) dana žalosti u Županiji Zapadnohercegovačkoj povodom nezapamćene tragedije na prostoru općine Posušje, gdje je tragično preminulo 8 mladih osoba.

Danima žalosti na prostoru Županije Zapadnohercegovačke proglašeni su 2., 3. i 4. siječnja 2021. godine (subota, nedjelja i ponedjeljak). Članovi Vlade uputili su izraze sućuti obiteljima tragično preminulih, priopćeno je iz Vlade ŽZH.

Dani žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Općine Posušje, te na zgradama javnih poduzeća i ustanova kojima je osnivač Općina Posušje, priopćeno je iz Ureda općinskog načelnika Ante Begića.

Na dane žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, a fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost dužne su svoje poslovanje obavljati primjereno Danima žalosti.

Elektronski i drugi mediji s područja Općine Posušje dužni su svoje programske sadržaje prilagoditi Danima žalosti.

Objavljeni detalji tragedije u novogodišnjoj noći, u kojoj je život izgubilo osmero mladih

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari