Connect with us

Reagiranja

Anto Đapić zbog pitanja patrijarhu SPC Porfiriju traži smjenu ravnatelja HRT-a i otkaz novinaru Nikoliću

Objavljeno

-

Zbog pitanja novinara Dragana Nikolića patrijarhu SPC Porfiriju, može li se i kad ostvariti vizija da papa s katoličkim biskupima u Hrvatskoj i patrijarh SPC sa srpskim episkopima zajedno posjete Jasenovac i pomole se, zahtijevam trenutnu smjenu ravnatelja HRT-a, kompletne hijerarhije Informativnog programa i otkaz novinaru Nikoliću, piše Anto Đapić.

Na dan kad hrvatski narod obilježava 333.obljetnicu odluke hrvatskog Sabora o proglašenju Sv. Josipa zaštitnikom hrvatskog naroda, emitirati intervju s patrijarhom SPC-a, s takvim pitanjem, nije, niti može biti neznanje. To je dubinska i podmukla podvala hrvatskom narodu i teška destrukcija hrvatskog identiteta i državnosti.

Mogu se Andrej Plenković, njegovi ministri Gordan Grlić Radman i Tomo Medved ubijati koliko hoće, rušeći srpsku mitologiju u međunarodnom i tuzemnom okruženju, no, bez autoritativnog uvođenja reda na državnoj HRT, odakle gotovo svakodnevno, već godinama svjedočimo ovakvim diverzijama, nema od njihovih nastojanja koristi.

Red prvo treba uspostaviti u kući, zaključio je Anto Đapić u priopćenju.

Porfirije: Jasenovac mora biti oslobođen svake vrste politizacije

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas