Pratite nas

UVJETI KORIŠTENJA

Autorska prava

Sve vlastite sadržaje portala Kamenjar.com dozvoljeno je preuzimati uz poveznicu i navod izvora!

Osim autorskog sadržaja portala, Kamenjar.com objavljuje i agencijske vijesti, vijesti iz drugih medija, cjelovite ili djelomično navedene i kao takve predstavljaju autorsko vlasništvo navedenih medija.

Sadržaj i usluge

Kamenjar.com zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Uz vlastiti sadržaj na portalu Kamenjar.com se nalazi i sadržaj oglašivača te linkovi na druge stranice. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Kamenjar.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van Kamenjar.com portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Kamenjar.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Privatnost korisnika

Kamenjar.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Kamenjar.com neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Kamenjar.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke Kamenjar.com koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Kamenjar.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Kamenjar.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Pravila ponašanja

Korisnicima portala Kamenjar.com strogo je zabranjeno: – objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće domaće i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički. – objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima – lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe – svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme – prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika. Kamenjar.com nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji i čitatelji. Ukoliko postoji opravdani razlog da se neki komentari ili tekstovi uklone potrebno je obavijestiti administratora. Kamenjar.com će nastojati po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Izmjene uvjeta korištenja

Kamenjar.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Za sve sporove nadležan je sud Newcastle-upon-Tyne Crown Court  (GB).