Connect with us

Vijesti

BiH kaska u razvoju… bla bla

Objavljeno

-

BiH kaska u razvoju sektora transporta koji je ključan za ekonomski rast… bla bla, sranja! … prenose portali.. BiH kaska u razvoju, najsiromašnija zemlja na Europskom poluotoku, kontinentu .. Albanija je za nas ‘zapad’..Napravili smo čak pet kilometara autoceste! WoW.. Platili Krediton i kamaton!  Čudo Božje pa imamo pristup Internetu, no i to masno plaćamo! Tele mahi mahi nalno, eroneta, mobisa mreža, Gule nas i redovno šalju opomene, prije bih kazao prijetnje..Plati ili ćemo te razguziti, ovrha, kamata! Šećerna Bolest!

Reklamira se to! Divni i krasni, sve neki nasmiješeni, uspješni ljudi! Jede se margarina i eurodžem! Ima i poli salame i kojekakvih žitarica! Pura se ne jede na reklamama, pogotovo ne zalučena! Aflatoksinalno mlijeko pet puta prokuvano i pasterizirano sipa djeci nasmiješeni potentni mužjak s puloverom preko ramena.. Tu su i korisne bakterije! LGG nešto ! Naravno ima zdrave i bijele zube. Gospođa zorom zadovoljena gladi dječici kosu i ispraća ih u vrtiće škole na Zdravstvene Odgoje i fejsbuk statuse..

Blago  njima ne znaju šta je klempa ni čvoka ne trče po loptu starijima. Nisu se ladnom vodom umili niti smrzli do škole! Bosna i Hercegovina se promijenila… Učilo nas nekad o prirodnim bogatstvima, rudama, planinama, kraškim poljima, energetskim i društvenim potencijalima! Jezera. Rijeke, turistički potencijali! Povijest, Stećci, Kule! Raftinga na Uni i Neretvi.. Minirano!

Na Igmanu se ne možeš popišat ko čovjek da te ‘pašteta ne rani’ . Sve je zakazalo! Siromašni smo! Priznajmo sebi da smo nesposobni! I mi a pogotovo vlasta naša! Raskućišmo ‘kuću begovića’… Koji no je broj  ememefa?! ise tribalo bi mi jedno dvajes iljada!

osvrt: seljak Lilith

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas