Connect with us

BiH

Božićna čestitka člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića

Objavljeno

-

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović uputio je svim katolicima u Bosni i Hercegovini Božićnu čestitku.

Nadolazeći blagdan Božića prigoda je kada više nego inače osjećamo ljubav, radost zajedništva i toplinu obiteljskoga doma. Neka ovaj blagdan bude istinski poziv svima nama da u mislima i u srcima izgradimo jaslice u kojima će biti mjesta za ljudske boli i potrebe, za istinsku solidarnost i skrb, te osjetljivost za ljude oko sebe, za najranjivije i najosjetljivije – ne samo ovdje kod nas, nego u čitavom svijetu.

Kršćanska ljubav prema bližnjemu izražava se i savjesnim obavljanjem svoga posla. Sigurno bi bilo manje tuge, razočarenja i gorčine u obiteljima, društvu, u narodu i državi da svatko na svome mjestu živi i radi odgovorno i nesebično ono što mu je povjereno. Stoga, obnovljeni vjerom i osnaženi duhovnom pripravom, postanimo jači za prevladavanje kušnji koje stoje pred nama i spremniji, kako bismo, uz međusobno razumijevanje, uvažavanje i toleranciju, jednakopravno sudjelovali u izgradnji demokratskoga društva, u kojemu će biti osigurana budućnost institucionalnog integriranja s najrazvijenijim i najuspješnijim, te bolje, ljepše, sretnije i perspektivnije budućnosti u našoj domovini.

Bolja budućnost ne nastaje sama od sebe – ona se gradi zajedničkim snagama. Uz želje da proslava ovog blagdana obiluje veseljem u obiteljima, sa svojim najbližima, prijateljima i svim ljudima dobre volje, svim katolicima u Bosni i Hercegovini želim sretan, radostan i blagoslovljen blagdan Kristova rođenja i sretnu i uspješniju novu 2015. godinu! – naveo je Čović.

Fena/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari