Connect with us

Najave

Branitelji se spremaju za prosvjed protiv Beljaka, evo iz kojih je gradova organiziran prijevoz u Samobor

Objavljeno

on

U fb-grupi Branitelji protiv Beljaka u tijeku su pripreme za prosvjed u Samoboru.

VAŽNO!

PREDBILJEŽBE ZA PRIJEVOZ U SAMOBOR!

Dragi ratni prijatelji,

hrvatske braniteljice i branitelji,

te svi hrvatski građani kojima je DOSTA govora mržnje i netolerancije!

Zadovoljstvo mi je obavijestiti vas kako smo na dobrom putu da organiziramo besplatan prijevoz na prosvjed u Samoboru, 09. veljače ove godine iz sljedećih gradova:

Osijek

Split

Bjelovar

Zagreb

S obzirom na ograničeni broj mjesta u autobusima molim vas da svoju predbilježbu što prije pošaljete na sljedeću e-mail adresu:

[email protected]

U predbilježbi svakako navedite mjesto polaska i eventualni broj pratećih osoba koje sa vama idu na prosvjed kao i (ako to želite) neki drugi način povratne komunikacije (broj mobitela i sl.).

Odmah po privitku predbilježbe zaprimiti ćete potvrdu sa dodatnim informacijama, pa svakako pregledajte sve rubrike u vašem email pregledniku (spam i ostalo).

Sretno i vidimo se u Samoboru✌”, izvijestili su u fb-grupi.

Konferencija za novinare

U ponedjeljak, 03. veljače 2020. godine, sa početkom u 11.00 sati, Zajednica udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a održat će konferenciju za medije na temu javnog prosvjeda “STOP GOVORU MRŽNJE I MEĐUSOBNOJ NETOLERANCIJI” koji će se održati u Samoboru, 09. veljače ove godine u suorganizaciji naše Zajednice.

Skup je potaknut serijom uvredljivih i nasilnih izjava gradonačelnika Samobora i predsjednika HSS-a, Krešimira Beljaka, ali je konačni cilj skupa zaustavljanje govora mržnje između različitih društvenih i političkih skupina, te razvoj njihove međusobne tolerancije.

Konferencija će se održati na adresi Zajednice, Avenija Dubrovnik 10 u Zagrebu te vas molimo da se u interesu objektivnog izvješćivanja šire hrvatske javnosti odazovete ovom našem pozivu, piše predsjednik Zajednice Tihomir Trešćec.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari