Connect with us

Politika

Brutalno pretučen Ivan Zvonimir Čičak, hitno odveden na operaciju oka!

Objavljeno

-

[quote]Napad se dogodio na parkiralištu u Zelinskoj ulici.Predsjednik HHO-a oko 2.30 pokušao se parkirati ispred zgrade kada mu je put, automobilom šibenskih registracija zapriječio tridesettrogodišnji muškarac. Riječ je o izvjensom Vedranu koji je navodno od ranije poznat po problematičnom ponašanju.[/quote]

[dropcap]P[/dropcap]redsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak brutalno je pretučen u noći na subotu u zagrebačkom Trnju.  U teškom stanju, Čičak je hospitaliziran  u KBC-u Zagreb, gdje u vrijeme objave ovog teksta trebao biti odveden  na hitnu operaciju oka kako ne bi izgubio vid, doznaje dnevno.hr.

Događaj se, prema informacijama kojima dnevno.hr raspolaže, zbio na parkiralištu u Zelinskoj ulici. Predsjednik HHO-a oko 2.30 stigao je iz Banja Luke gdje je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji.  Dok se pokušavao parkirati ispod zgrade, put mu je, automobilom šibenskih registracija zapriječio tridesettrogodišnji muškarac.

Doznajemo da je riječ o izvjesnom Vedranu koji je u tom zagrebačkom kvartu poznat po problematičnom ponašanju. Muškarac se s Čičkom najprije posvađao, a zatim ga je brutalno pretukao. Zagrebačka policija potvrdila nam je događaj, ne želeći iznositi nikakve detalje kao ni identitet počinitelja. Policijski očevid na mjestu nemilog događaja u subotu iza podneva još uvijek je bio u tijeku.

dnevnohr

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas