Connect with us

Pregled

BUJICA (VIDEO): General Marko Lukić: Branko Grčić je bio na četničkim barikadama

Objavljeno

on

Povjesničar dr. Josip Jurčević koji je na početku komentirao pjevanje četničke pjesme zagrebačko-ljubljanskog mitropolita Porfirija u Chicagu prije četiri godine, pa je Jurčević rekao da je tu najveći problem pravoslavna crkva koja je blagolslivljala uništavanje Hrvatske.

[ad id=”68099″]

”S ovim bi nedvojbeno mogli ići u povijest kada je došlo do simbioze između nacije i vjere, onda se može pratiti kako Srbija nije postojala kao država. Tada je pravoslavna crkva bila nositelj identiteta. Vidjet ćete na snimkama i prije dvadeset godina kada je pravoslavna crkva nakon uništavanja doslovno blagoslivljala sve to. Strašno. Nije on problem, problem je sustav kao i svi oni koji ne pristaju na tu igru”, objasnio je Jurčević.

>>General Marko Lukić: ‘Imam dokaze, Branko Grčić doista je bio na četničkim barikadama!’

Osvrnuli su se i na podatak kako će se u Borovom selu, pod krinkom KUD-a, slaviti povratak Gorana Hadžića. ”U Borovom selu postoje vrlo radikalnije stvari još uvijek. U Borovom selu počinjen je strašan masakr 30 redarstvenika i ne čudi me da se to povodom povratka Hadžića događa tamo”, rekao je.

ministar-11Sporna fotografija sa tajanstvenom osobom

Na telefonskoj liniji bio je i general Marko Lukić koji je rekao kako je na famoznoj fotografiji koja je počela kružiti portalima i koja prikazuje da je bio na četničkim barikadama, zaista ministar Branko Grčić. ”Potvrđeno je u nekoliko razgovora da je na fotografiji Branko Grčić. Očigledno je da Srbi vode jednu mudru kadrovsku politiku i to preko SDP-a i sada upravljaju organizacijama. Nikada nisu bili jači nego sada, a to je nažalost naš problem, a ne njihov”, istaknuo je Lukić.

”Grčić je samo projekt velikosrpske politike koja za cilj ima plasirati u Hrvatsku svoje kadrove i koji će raditi na usporavanju Hrvatske da bude moderna europska država”, zaključio je Lukić

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari