Connect with us

Reagiranja

DP ima poruku za Zagrepčane: Ustat ćemo protiv vlasti koja želi rehabilitirati zločinca tita i ostavlja grad u smeću!

Objavljeno

-

Danas je Dan grada Zagreba i blagdan zaštitnice Majke Božje od Kamenitih vrata, no Zagrepčani uz ovakvu gradsku vlast, kojoj je na čelu Tomislav Tomašević, teško da mogu slaviti. Predsjednik DP Zagreb Igor Peternel i potpredsjednik podružnice Slaven Dobrović imaju poruku za Zagrepčane:

”Za Zagreb, naš grad, bilo je i boljih vremena. Grad je u velikim problemima što se tiče komunalne infrastrukture, ali i što se tiče odnosa u društvu. Vlast, koja je uvjerljivo dobila izbore prije samo godinu dana, u tih godinu dana nije učinila gotovo ništa da bi rješavala probleme, već stalno uzrokuje nove podjele i nove probleme”, poručio je Peternel.

”Inicijativa za povratak Trga maršala Tita je ideološka perverzija u režiji Tomislava Tomaševića, Možemo i SDP-a. Nakon toliko iskopina i komemoracija gdje smo se poklonili nevinim žrtvama komunizma, mi to lustriramo na simboličkoj razini, umjesto da lustriramo one koji su te zločine činili. To je sramotno i gadljivo i dolazi baš od onih koji su navodni zaštitnici ljudskih prava. Ako je i od njih, previše je!”, kaže Peternel.

”Ti tzv. osloboditelji pod vodstvom Josipa Broza Tita građane su oslobodili života, slobode i imovine, a danas im ta vlast koja se, kao, bavi zaštitom ljudskih prava želi rehabilitirati notornog zločinca i uzurpatora vlasti. Mi ćemo protiv toga ustati!”, jasan je bio Peternel.

”Sretan Dan grada želimo svim građankama i građanima grada Zagreba! Danas, nakon godinu dana stajanja za kormilom i upravljanja tim sustavom, ne vidimo najavljenu promjenu od trenutne vlasti”, dodao je Dobrović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas