Connect with us

Politika

DP: Zahvala lijevim ‘objektivnim’ medijima na besplatnoj reklami

Objavljeno

-

Domovinski pokret u petak je priopćio da se njihovu stranku, sve  dužnosnike i kandidate s liste za Europski parlament nebrojeno puta napadalo proteklih tjedana te su pritom svim “objektivnim” lijevim medijima zahvalili jer su nehotice pružili njihovoj kampanji besplatnu reklamu.

“Proteklih tjedana svjedočili smo nebrojenom broju napada na našu stranku, na gotovo sve naše dužnosnike i kandidate s liste za Europski parlament stoga ovim putem želimo izraziti zahvalnost svim “objektivnim” lijevim medijima koji su, nehotice, pružili našoj kampanji neprocjenjivu podršku i potpuno besplatnu reklamu”, stoji u priopćenju DP-a.

Navode da su “zahvaljujući ogromnom trudu lijevih “objektivnih” medija, kao i njihovoj želji da oskvrnu Domovinski pokret”, njihovi plakati postavljeni diljem Hrvatske dospjeli do još šire publike.

“Objavljeni spot  Stephena Nikole Bartulice, našeg kandidata za Europarlament u kojem se izvodi pjesma Marka Perkovića Thompsona vidjela je gotovo čitava Hrvatska”, kažu DP-ovci te dodaju da je “neprocjenjivo je zadovoljstvo vidjeti lijeve portale kako puštaju Thompsonovu pjesmu i spot DP-a – potpuno besplatno”

Poručuju da ih je ovaj čin ojačao, a njihove društvene mreže “zakrčene” su porukama podrške ljudi i članova koji shvaćaju kako je “ova prljava kampanja protiv DP-a” odraz straha i nemoći pred politikama koje zastupaju.

“Dokazat ćemo kako su svi napadi na DP bili potpuno neutemeljeni, a naši rezultat na EU izborima 9. lipnja bit će najbolji dokaz toga”, kažu u toj stranci, uz poziv građanima da izađu na izbore i zaokruže ih.

(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas