Connect with us

Gluposti

Erceg unatoč zabrani otišao kod spomenika Tuđmanu

Objavljeno

-

Zoran Erceg,  nakon što mu je sud zabranio približavanje spomeniku Franji Tuđmanu na godinu dana, on je odmah nakon presude došao do spomenika i ne priznaje presudu!

Zoran Erceg osuđen je na 15 dana zatvora, uvjetno na 12 mjeseci, jer je vikao da je Franjo Tuđman zločinac. To znači da u idućih godinu dana ne smije ponoviti djelo jer će ići 15 dana u zatvor. No, zabrana stupa na snagu tek po pravomoćnosti presude i Erceg je odmah sa Suda došao kod spomenika.

Erceg je nakon presude rekao kako se ide slikati kraj spomenika. Tamo je stigao nešto poslije 11 sati.

“Sramotno je da se spomenik diže ratnom zločincu koji je unazadio Hrvatsku. Franjo Tuđman je ratni zločinac”, rekao je Erceg ispred spomenika Tuđmanu.

“Nastavit ću govoriti o ratnim zločinima, ne kako bi naštetio Hrvatskoj vojsci nego kako bi je očistio od kukolja”.

Ubrzo su došla četiri policajca i pokušala ga legitimirati, no Erceg je kazao kako mu ne može dati osobnu iskaznicu.

“Trebate se sramiti da štitite ovog ratnog zločinca”, rekao je Erceg.

“Pazite što govorite”, rekao mu je policajac.

“Gospodin je rekao da ću opet u zatvor. On već zna da ću u zatvor”, rekao je Erceg nakon što mu je policajac rekao da će ići u zatvor, javlja Index.

Potom je prišao drugi policajac i popričao s Ercegom i situacija se razriješila. “Hvala vam što ste prišli na taj način. Što ste svojim pristupom sačuvali dignitet hrvatskog policajca”, rekao je Erceg drugom policajcu.

Policajci su se tada udaljili i ostavili Ercega koji je nastavio pričati s novinarima.

“To je bijednik koji je upropastio Hrvatsku, zbog njega su obitelji gladne. On ne može cipele Titu čistiti”, dodao je Erceg o Tuđmanu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari