Connect with us

Komentar

Glasnović poslao poruku mladima: Vjerujte u Boga i imat ćete moralno sidro

Objavljeno

-

Mladi, vjerujte u Boga i imat ćete moralno sidro koje će vas držati na ispravnom putu. Nađite ono što volite i krenite u tom pravcu. Nemojte se baviti nepotizmom i sličnim stvarima.

Život je minsko polje, to nije “Ljubav je na selu”, morate biti oprezni. Budite čvrsti, vjerujte u sebe, vjerujte u Boga, budite najbolji što možete biti! Vi mladi ljudi morate preuzeti ovu državu. Mi smo platili veliku žrtvu za slobodu a na vama je da nastavite put stvaranja države. Hrvatski branitelji su ubijani za slobodu Hrvatske, i nitko nema pravo pljuvati po tome.

Ne govorim ovdje samo o svom bratu kojem su uho odsjekli, bušili mu koljena bušilicom, oderali kožu i na njemu isprobavali elektrošoker za krave, nego o svim hrvatskim braniteljima. Na tom temelju žrtve mi moramo graditi modernu, funkcionalnu i domoljubnu Hrvatsku.

To je do vas! Ovi gore, političari to ne mogu napraviti, jer to su korumpirani lažovi bez ikakvih moralnih načela, a politika bez morala nema budućnost. Vi mladi ste budućnost i nada Hrvatske! Svaka država se temelji na jednom principu, a to je 10% prava i 90% odgovornosti, to nama nedostaje i to vi morate stvoriti!

Željko Glasnović

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari