Connect with us

Herceg Bosna

Ima Nade: Pet mladih fratara položilo prve redovničke zavjete

Objavljeno

-

U prekrasnoj crkvi sv. Ante na Humcu, 7.srpnja 2013 ( sedam je inače savršen broj ) petorica mladih novaka davalo je prve zavjete. Među njima su bila i naša dva bivša framaša, fra Antonio i fra Jozo.


Bivši širokobriješki framaši, današnji fratri, dali su svoje prve zavjete u prepunoj crkvi pred svojim bližnjima i prijateljima. Uz predobru atmosferu, lijepu propovijed i po koju suzu obredi su prošli nezaboravno.

 


Fra Antonio 😀


Fra Jozo 😀

Nakon sv. Mise svi pristuni su bili pozvani na prigodni domjenak na kojem je bila obilna količina smijeha, radosti i slikanja. Glavne zvijezde su fra Jozo i fra Antonio koji su uživali u najvećem broju obožavatelja. Uz njihovu rodbinu i bližnje na obredima je sudjelovalo i nešto više od trideset framaša, koji su na kraju večeri napravili jednu veliku bratsku fotografiju sa svojim zvijezdama.

 

Sve je prošlo u lijepom ugođaju i svi su otišli kući sa osmijehom na licu, a našoj dragoj braći, a pogotovo fra Jozi i fra Antoniu želimo sve najbolje i neka im Bog bude jedini vodič kroz njihovo putovanje.

– Marko Naletilić/Frama.ba

: Frama.ba)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari