Connect with us

Pregled

Admiral Davor Domazet Lošo – Kako izgleda sukob suverenista i globalista

Objavljeno

-

U Podcastu Velebit gostovao je geopolitički analitičar admiral Davor Domazet Lošo. – Zašto je Steve Bannon, Trumpov voditelj predizborne kampanje, upozorio na važnost dviju geostrateških stožernih točki Višegradska skupina i Južnoazijsko more, a o čemu je adiral Domazet govorio u Pocastu Velebit prije tri mjeseca?

– Tko su ‘Oni’? – Kako izgleda sukob suverenista i globalista? – Zašto je politička podjela sastava hrvatskoga sabora na lijeve i desne potpuno promašena? – Zašto su globalistima životi Hrvata tek ‘obično smeće’?

– Čemu služe cjepiva i tko ih i na koji način sastavlja? – Što znači simbolika pojedinih datuma ili brojki? – Kakve su posljedice globalizma u SAD-eu? – Kako se Kina okoristila globalističkim procesima? – Zašto je Trump na udaru globalista? – Je li Plenković provoditelj planova ‘briselske centrale globalista’? – Jesu li prosvjedi u Banja Luci spontani? – Što znači Erdoganova izjava u Sarajevu da je ‘Osmanaska priča Balkana divna priča i da je sada treba obnoviti’? – Kako svjetska masonerija sudjeluje u globalnim procesima? – Jesu li francuski ‘žuti prsluci’ pobuna protiv globalističkih procesa?

– Je li pravoslavni kršćanski identitet razlog političke i gospodarske snage Rusije? – Koliko je papa Franjo dostojan izazovima rušenja kršćanskog identiteta Europe? – Zašto se u Hrvatskoj kao glavna misao kršćanske vjere nameće misao ‘okreni i drugi obraz’? – Je li Domovinski rat bio u duhu misli ‘okreni i drugi obraz’ ili temeljnog postulata suprotstavljanja zlu? – Je li u duhu i tradiciji kršćanstva pacifizam ili ratnički duh?

Zašto se ekumenizam pokušava prelomiti preko hrvatskih leđa, a ne na liniji Moskva-Rim? – Je li srpsko svetosavlje vjera ili politička ideologija? – Kako to da Sabor, formalno parlament kršćanske države, donosi protukršćanske zakone? – Je li demokracija najgori oblik vladavine? Odgovore na ova i brojna druga pitanja poslušajte u Podcastu Velebit.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari