Pratite nas

Komentar

Karamarko: Hvala Bogu da je Josipović otišao, opsjednut je ustašama (video)

Objavljeno

na

Tomislav Karamarko osvrnuo se na intervju Ive Josipovića za N1 televiziju u kojem je rekao da ustaške zmije i dalje ne spavaju.

“Tko nas stalno vraća u prošlost? Jedini tko ne spava je ovaj narod i mi jer nam se na leđa navalila bijeda i siromaštvo u režiji Ive Josipovića koji spominje neke ustaške zmije i aktualne Vlade. Ta opsjednutost s ustaškim zmijama je nevjerojatna.

S druge strane, tko nas stalno vraća u prošlost? Pa možda bismo mi mogli progovoriti i pokušali smo progovoriti o boljševičko komunističkim zmijama koje su progonile i ubijale hrvatske ljude vani pa su nam pričali da govorimo o prošlosti.

Zašutili smo, znate zašto? Zato što se želimo baviti gospodarstvom. Jer smo opsjednuti gospodarstvom, a on opet o ustaškim zmijama, i to sad kad je otišao. Hvala Bogu da je otišao”, komentirao je predsjednik HDZ-a.

Rekao je da on osobno vremena za Facebook nema. ‘Ja dođem navečer doma kasno, pogledam vijesti, pogledam ono što bi me zanimalo, prelistam nekakve portale i informiram se. A da bih išao polemizirati s ljudima na Facebook… Pa pogledajte kakvog smo predsjednika imali… Koji je visio na Facebooku… Za upitati se, doista…’, rekao je Karamarko.

[ad id=”40551″]

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Mrtav može biti opasniji nego živ…

Objavljeno

na

Objavio

Film Franca Zaffirelija
Isus iz Nazareta
najbolji mi je ikada napravljen film o događajima opisanim u Evanđelju .

Najintrigantniji lik iz pozadine je Zerah.
Ambiciozni lik.

U dobrim odnosima sa Rimom, Velikim Vijećem i Herodom .
Njemu Juda odaje Isusa.
On nadzire svaki mogući korak do konačne presude.
Na kraju..

On traži od Rimljana da čuvaju grob.
Na to ga pita rimski časnik:

Dobro, kakva vrsta čovjeka si ti ?
Zar ti njegova smrt nije dovoljna ?
Na to mu Zerah odgovara.
Mrtav može biti opasniji nego živ .

U jutro ulazi u grob .
I nalazi ga praznim .

….
tek sada počinje, tek sada počinje …
Zadnje su njegove riječi .

Iako je došašće, neke korizmene slike i kvote zaokupljaju mi um ..
Svaka sličnost sa stvarnim događajima samo je slucajna

dr. Gordana Zelenika

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Miro Kovač: Ne znam na temelju čega Slovenija može tužiti Hrvatsku

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku i međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač rekao je u subotu kako ne zna na temelju čega Slovenija misli tužiti Hrvatsku zbog neimplementacije arbitražnog sporazuma istaknuvši kako je jedini put da Slovenija i Hrvatska bilateralno razgovaraju kako riješiti granični spor.

“Ne znam kako Erjavec misli tu tužbu obrazložiti i na temelju čega bi tužio Republiku Hrvatsku. Radilo se o dvostranom sporazumu između dviju strana – Hrvatske i Slovenije, koji je s hrvatske strane raskinut jer je Slovenija htjela  prevariti Hrvatsku. To je sve iza nas i želim vidjeti taj dokument i način na koji Erjavec misli tužiti Hrvatsku”, rekao je Kovač novinarima upitan kako komentira izjave šefa slovenske diplomacije Karla Erjavca koji je u petak ponovio da će Slovenija tužiti Hrvatsku zbog neimplementacije arbitražnog sporazuma.

Na novinarski upit bi li Hrvatskoj bilo prihvatljivo posredništvo koje nudi Europska komisija, istaknuo je kako je jedini put da Slovenija i Hrvatska bilateralno razgovaraju kako riješiti granični spor.

“To možemo samostalno, a ako netko misli dati nekakav prijedlog, on je dobrodošao. Međutim, samo su dvije strane relevantne, a to su Hrvatska i Slovenija”, rekao je Kovač novinarima nakon komemoracije utemeljitelju HDZ-a i prvom predsjedniku Republike Hrvatske dr. Franji Tuđmanu uoči 18. godišnjice smrti.

Kovač je podsjetio i na svoj prijedlog da se do rješenja graničnog spora napravi sporazum o upravljanju Savudrijskom valom. Istaknuvši kako nema rješenja bez Hrvatske, rekao je kako je  jedino rješenje da “Hrvatska i Slovenija sjednu i dogovore režim u Savudrijskoj vali i dugoročno riješe granični spor”.  (Hina)

Karl Erjavec: Slovenija priprema tužbu protiv Hrvatske

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari