Connect with us

Komentar

Karamarko: Nadam se da je gospodin Porfirije, taj ljubimac specifičnih zagrebačkih krugova, shvatio gdje je došao

Objavljeno

-

Foto: Hina

Na današnji dan poginuo je Blago Zadro. Poginuo je braneći svoj dom, svoju obitelj, svoj grad i Hrvatsku. Taj skromni, hrabri i plemeniti čovjek živi u našim mislima i srcima. Kao i mnogi drugi heroji branitelji, ali i civili stradali u Domovinskom ratu. Stradali u velikosrpskoj četničkoj agresiji na našu državu Hrvatsku.
BLAGO ZADRO – ZAUVIJEK S NAMA!

P. S. Na na današnji dan u Vukovaru se uprizorio patrijarh srpski Porfirije. Došao je posvetiti obnovljenu crkvu sv. Nikolaja i zgradu Srpskog doma. Nadam se da je gospodin Porfirije, taj ljubimac specifičnih zagrebačkih krugova, shvatio gdje je došao.

U Vukovar, jednu od najbolnijih hrvatskih rana. Volio bih kad bi se ovom prigodom prisjetio zločina koje su njegovi sunarodnjaci počinili nad gradom i ljudima. Volio bih da u svojoj molitvi spomene barem Ovčaru… Bio bi uvjerljivi čovjek sv. Nikolaja, o kojem lamentira, kada bi barem asocijativno izrazio žaljenje i sram zbog svega što je zločinačka četnička armada učinila Vukovaru. I ne samo Vukovaru.

Kako bi bilo čovjekoljubivo distancirati se od odličja koje je SPC dodijelila zločincu Šešelju… Nadam se da neće opet relativizirati granice i najavljivati razne pogibeljne mogućnosti.

I na kraju, želim vjerovati kako zna da je posjetio državu u kojoj su većina stanovnika Hrvati rimokatolici, ali da postoje i Hrvati pravoslavci, koji očekuju priznanje i respekt vlastite države kao i današnjeg nam gosta – patrijarha srpskog Porfirija.

Tomislav Karamarko/facebook

Na današnji dan prisjećamo se dvojice velikana hrvatskog naroda

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari