Connect with us

Politika

Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović potvrdili sudjelovanje na debati na RTL-u

Objavljeno

on

Sve tri nacionalne televizije i jedna kabelska pozvale su dvoje kandidata na sučeljavanje. Oba tabora ranije su poručila da će pristati na sučeljavanje.

Iz stožera Zorana Milanovića dali su prijedlog da se održi jedno sučeljavanje, koje bi prenosile sve tri televizije, ali na kraju će ipak sigurno biti barem tri debate, a možda i četiri ako se budu odazvali i na N1. Nakon što je propao prvi pokušaj sučeljavanja, N1 je ponudio novi termin za oboje kandidata, u nedjelju ujutro u 9 sati uživo u emisiji Točka na tjedan. Još nije poznato hoće li se kandidati odazvati.

Kako je i najavljeno, u ponedjeljak, 30. prosinca od 20 sati u studijskoj emisiji ‘RTL Duel: predsjednica ili predsjednik’, aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, kandidatkinja HDZ-a, te SDP-ov kandidat Zoran Milanović, koji iz prvog kruga nosi 3% prednosti, odgovarat će na intrigantna i važna pitanja iz političkog, gospodarskog, društvenog i ostalih područja javnog života s kojima će ih suočiti voditelji Damira Gregoret i Ivan Vrdoljak, najavio je RTL.

Predviđeno trajanje RTL-ova sučeljavanja je od 60 do 90 minuta, a svakom će kandidatu biti omogućeno podjednako vrijeme za odgovor i repliku. Urednica emisije je Ana Bulić.

Stožer predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića službeno je prihvatio poziv RTL-a za sudjelovanje u sučeljavanju, a naknadno je stigao potvrdni odgovor i iz Stožera Kolinde Grabar-Kitarović, koji je službeno prihvatio poziv RTL-a.

 

Plenković: Ovo su izbori za smjer Hrvatske, svi jaki aduti HDZ-a uključeni u kampanju

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari