Connect with us

Vijesti

Ljubić: Da! Krećemo s emisijama ‘U ime naroda’ i ‘Kreatori istine’

Objavljeno

-

Da. Krećemo dalje putem kojim idemo godinama, a unazad dvije godine i preko televizijskih programa. Dvije godine smo se figurativno rečeno, budili. Vrijeme je ustati, uspraviti se i poći dalje.

Mirno, snažno, odlučno, s vrhunskim suputnicima kojih je puna naša Hrvatska, s pametnim i poštenim ljudima, s ljudima koji imaju i znaju što reći. I s čvrstom vjerom u razum i poštenje velike većine hrvatskog naroda.

Zato sam emisiji, čiji je tematski sadržaj isti kao u prethodnoj emisiji, dakle najširi spektar državnih, nacionalnih, političkih i društvenih pitanja hrvatskog naroda u cjelini, dao naziv – U ime naroda!

I, bit će tako.

Ta će emisija ići svakoga ponedjeljka u 20 sati na Mreža TV te nizu partnerskih televizija kao što su Radiotelevizija Herceg Bosne, Dalmacija TV, Diadora TV, TV Nova Pula, a razgovaramo s još nekim televizijama.

S obzirom da je hrvatski javni prostor poprimio zabrinjavajuće kaotične razmjere propagandizma, manipulacije, destruktivne selektivnosti, neodgovornosti, senzacionalizma, apologetizma i poltronstva sve do kladičnih obavještajnih plačeničkih diverzija, odlučio sam svakoga petka u 20 sati s vrhunskim stručnjacima u studiju Mreža TV analizirati na konkretnim primjerima medijskog pristupa najvažnijoj temi i temama proteklog tjedna karakter i stvarnu dimenziju prezentirane slike stvarnosti.

Jasno ćemo na primjerima pokazivati činjenice koje govore o tome tko laže, manipulira, tko pošteno izvještava, komentira i bira sugovornike, događaje i njihov značaj.

Ići ćemo u središte stvari.

Nitko neće biti pošteđen, ni u medijima, ni u politici, ni na društvenim mrežama.

Emisiji sam dao im – Kreatori istine.

I tu emisiju će preuzimati sve navedene televizije.

Pozivam vas dragi hrvatski ljudi, širite priču o ovim projektima, izrecite svoje mišljenje i meni, nama svima, drugima, ne skrivajte ni zamjerke, ni prijedloge, a ni pohvale. Idemo putem Istine, kazao je Marko Ljubić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari