Connect with us

Herceg Bosna

Mostar dobiva svoje prvo klizalište

Published

on

Zimske radosti ove godine će donijeti posebno i unikatno značenje, jer će ove godine Mostar dobiti svoje prvo klizalište u povijesti.

Na platou Mepas Malla 28. studenog se otvara ‘Magic Moments’ klizalište koje će svim našim sugrađanima priuštiti vrhunsku zabavu na otvorenom, te u grad unijeti pravu blagdansku čaroliju, ispunjenu smijehom igrom i radošću.

Otvaranje je predviđeno u 15 sati, a svi ljubitelji zimskih radosti na klizalištu će moći uživati sve do 31. prosinca.

”Radno vrijeme klizališta će biti od 11 do 23 sata svaki dan. Cijena ulaznica će od 11 do 17 sati iznositi 2KM; a od 17 do 23h će biti 3KM. Dužina trajanja klizanja je pola sata, a svi posjetitelji će imati dovoljan broj klizaljki na raspolaganju. Tijekom ovog mjeseca imati ćemo razne zanimljive sadržaje, animatore, nagradne igre u suradnji s našim partnerima. Svi posjetitelj imat će priliku osvojiti novi Samsung Galaxy Alpha, slanjem SMS poruka”, rečeno je za Bljesak.info iz Mepas Malla.

Vjerujemo kako nitko neće propustiti ovu zabavu i čarobne trenutke klizanja, koji su prvi put došli u naš grad.

”Ne propustite veličanstvenu zabavu na platou Mepas Malla, zgrabite klizaljke, zaplešite na ledu, osvojite vrijedne nagrade i uživajte u igrama bez granica”, poručili su iz Mepas Malla.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari