Connect with us

Pregled

Novi spot policijske klape Sveti Mihovil u sjećanje na žrtvu Vukovara (VIDEO)

Objavljeno

-

Policijska klapa Sveti Mihovil u sjećanje na žrtvu Vukovara snimila je novi videospot za pjesmu „Otiš’o je s mirisima jutra“, priopćeno je u subotu iz Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova.

Riječ je o obradi pjesme koja se nalazi na prvom studijskom albumu policijske klape Sveti Mihovil, izdanom u rujnu ove godine. “Pjesma je poznata u izvedbi velikana hrvatske glazbene scene Krunoslava Kiće Slabinca, koji nas je jučer nažalost napustio”, navode iz Ravnateljstva policije.

Novi spot policijske klape Sveti Mihovil izrađen je za nadolazeći Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, u želji da se iskaže zahvala i vječni pijetet svim žrtvama koji su svoj život položili na oltar Domovine.

Iz Ravnateljstva policije ističu da je ponos i domoljublje zapisano filmskom trakom u ovom videospotu, prikazano kroz istinitu priču mladog hrvatskog policajca koji traga za mjestima kalvarije svoga oca, stradalog tijekom Domovinskog rata u obrani herojskog Grada Vukovara.

“Ujedno, ovaj spot Policijske klape Sveti Mihovil je trajni In memoriam na 97 hrvatskih hrabrih policajaca koji su 1991. godine izašli kroz vrata policijske uprave dajući svoje neustrašivo Srce za obranu Grada Vukovara. Na ta vrata više se nikada nisu vratili. Otišli su s mirisima jutra… svjesni da su novim naraštajima stvorili Domovinu”, priopćio je MUP RH. (Hina)

Danas premijera – Zaprešić Boys povodom Dana sjećanja snimili novu pjesmu ‘Moj Vukovar’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas