Connect with us

Vijesti

Penava: U izvršnu vlast u ovoj fazi ne idem

Objavljeno

-

Hina

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava potvrdio je u petak kako ga “u sadašnjoj fazi” ne zanima da bude dio nove izvršne vlasti te da mu je pitanje demografije važnije od poljoprivrede.

“Ostajem u Vukovar. Ovo je moj treći mandat i ne bi bilo fer prema biračima otići u pola mandata. Da je situacija zahtijevala drugačije dakako da bi i to bilo na stolu, ali smo ocijenili da za tim nema potrebe tako da ostajem u Vukovaru”, rekao je.

“U izvršnu vlast u ovoj fazi ne idem”, potvrdio je.

Dotaknuvši se resora koje bi Domovinski pokret dobio u novoj vladi, poljoprivrede i demografije, kazao je kako je za DP puno značajnije pitanje demografije jer, rekao je, ako nema ljudi, nema potrebe ni za čim.

“Ne brine mene Zagreb koji je možda i prenapučen, nego krajevi poput vukovarskog, Siska, Prevlake, Gorskog kotara i Međimurja. Dobili smo priliku promijeniti stvari na bolje, a ako ne uspijemo trebaju doći neki drugi ljudi koji će znati. Nema tu mjestu pesimizmu”, poručio je Penava u izjavi novinarima nakon obilaska infrastrukturnih projekata u Arheološkom parku Vučedol.

Također je rekao da će se vrlo brzo znati i imena ministara u novoj vladi, ne želeći reći imena DP-ovih budućih ministara.

(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas