Pratite nas

Pogledajte kako izgleda tomislavgradski Happy

Objavljeno

na

I Duvno ima svoj Happy.  Nakon brojih gradova po svijetu, i Tomislavgrad ima svoju  inačicu spota na hit Pharrella Williamsa za koje je zaslužno je troje mladih kreativaca: Vanja Sučić, Džoana Perković i Davor Đikić.

Iz  video materijala, koji je snimljen na nekoliko lokacija u tomislavgradskoj općini, napravljen je spot koji traje četiri minute.

Inače hit Pharrella Williamsa jedan je od najemitiranijih ove godine. Pjesma je u vrhu top ljestvica u više od 175 zemalja i prodana je u više od 2,3 milijuna primjeraka diljem svijeta! Nominiraja je i za nagradu Oscar.

Evo ga: Video o ljepšoj stvarnosti Tomislavgrada, o sretnim ljudima iz duvanjskog kraja, je pred vama!

Pogledajte Video uradak u kojem su i Tomislavgrađani plesali uz ritmove poznate Pharrellove pjesme Happy i tako se pridružili stotinama gradova u svijetu koji su snimili sreću svojih građana, a u povodu obilježavanja Svjetskog dana sreće.

Budite sretni svaki dan, svaki mjesec, svaku godinu, cijeli život, a mi smo snimili više sati plesa i sreće, dio ljepšeg i sretnijeg života u Tomislavgradu. I sve to saželi u četiri minute.

Evo što o snimanju Videa kažu članovi ekipe:

Vanja Sučić: Kad mi je Davor predložio da snimimo „Happy“ u Tomislavgradu bila sam oduševljena i odmah počela razmišljati, tko, kako, gdje? A s Džoanom i Davorom bilo je lijepo i ugodno raditi ovaj VIDEO. I nije bilo većih problema pri snimanju, osim što nam vrijeme nije uvijek išlo na ruku, pa se snimanje malo oduljilo.

Džoana Perković: Budući da mi je ples u krvi, jer plešem i vodim Duvanjske mažoretkinje 20 godina, a i sreća je tu negdje, raditi na snimanju ovog VIDEA bilo mi je i zabavno i ugodno. Najvažnije je bilo animirati sudionike, a to mi nije problem, uvijek prva počnem plesati. Nadam se da će se gledateljima svidjeti ovaj uradak.

Davor Đikić: Ja bih se, prije svega, zahvalio svim sudionicima, svim plesačima koje smo snimili u Tomislavgradu, jer je bilo malo teže objasniti ljudima o čemu se radi, što želimo. Neki, nažalost, nisu pristali biti dio „sreće“, iako smo sigurni da čine ljepši i sretniji dio života u Tomislavgradu.

Zahvala, naravno i Vanji i Džoani, one su bile animatori sretnih ljudi. Zatim sudionicima: duvanjskim KUD-ovima, koje će te lako prepoznati, Tomislavgradskim mažoretkinjama, Frami, Gimnaziji Marka Marulića, Srednjoj strukovnoj školi, Dječjem vrtiću, djelatnicima policije, Cicko-commerce, dimnjačaru, Staračkom domu, Firmi Marel Electric iz Tomislavgrada bez koje ne bi mogli snimiti scene iz zraka.

Hvala i Udruzi za informiranje i kulturu“ Tomislav“ iz Tomislavgrada na pomoći oko organizacije snimanja.

Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u snimanju VIDEA i plesali s nama!!!

tomislavnews.com

facebook komentari

Pregled

Željko Glasnović ‘začepio usta’ prevladavajućim medijima! (VIDEO)

Objavljeno

na

Objavio

I današnja sjednica Sabora počela je stankom, a nastavljena je raspravom o Zakonu o minimalnoj plaći.

Današnja sjednica Sabora počela je sa šest zahtjeva za stankom.

Između ostalog, Miro Bulj tražio je stanku zbog zakona o regionalnom razvoju.

Gordan Maras tražio je stanku zbog problema u gradu Zagrebu “gdje gradonačelnik neopravdano tolerira dug Konzumu i Agrokoru”. Zastupnik Goran Aleksić želi govoriti o presudi protiv Addiko banke.

Željko Glasnović želi govoriti medijskoj blokadi.

Željko Glasnović poručio je da “istina u Hrvatskoj postaje hereza”.

“Govorio samo ovdje 50 puta zašto ne postavljamo prava pitanja u Saboru. Ako se brzo ne probudimo i provedemo reformu pravosuđa, ako ne pokrenemo brze reforme, ne volim tu riječ reforme, to je iz bivšeg sustava…”, rekao je Glasnović.

 

Glasnović: Hrvatska je desetljećima izložena destibilizaciji od strane trojanskih konja, nevladinih udruga (VIDEO)

 

Glasnović: Izvandomovinska Hrvatska trpi najveću diskriminaciju, a najviše novca šalju u Hrvatsku (VIDEO)

facebook komentari

Nastavi čitati

Pregled

Kaznene prijave protiv šest osoba za raketiranje Banskih dvora 1991.

Objavljeno

na

Objavio

U Ravnateljstvu policije održava se konferenciju za novinare u povodu dovršenog kriminalističkog istraživanja raketiranja Banskih dvora 1991. godine, koje su izveli zrakoplovi nekadašnje Jugoslavenske vojske.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ante Gudelj, rekao je da za raketiranje Banskih dvora podižu kaznenu prijavu protiv pet državljana Srbije i jednog državljana Hrvatske.

Gudelj je rekao da se navedene osobe terete da su planirale, organizirale i izvršile napad na Banske dvore dok je tamo bio tadašnji predsjednik Franjo Tuđman. Istaknuo je da je u tom napadu poginula jedna osoba, a materijalna šteta je 35 milijuna kuna.

Osobe protiv kojih su podignute kaznene prijave ne nalaze se na području Hrvatske, te će se za njima rapisati međunarodne tjeralice, potvrđeno je iz Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari