Connect with us

Lifestyle

Škoro poljubio ruku Kolindi Grabar-Kitarović na svadbi Deurovog sina

Objavljeno

-

Foto: Nacional.hr

Bivši predsjednik Domovinskog pokreta i bivši kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro pjevao je u subotu navečer na svadbi sina HDZ-ovog saborskog zastupnika Ante Deura.

Ne samo da je pjevao, već se i srdačno pozdravio s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, svojom protukandidatkinjom na predsjedničkim izborima. Toliko srdačano da joj je, u maniri pravog kavalira, poljubio ruku, piše Nacional.hr

Poznato je da je Škoro tijekom predsjedničke kampanje žestoko napadao upravo Kolindu Grabar-Kitarović, a svoje birače nije želio pozvati da u drugom krugu daju glas za nju – čime je, po mišljenju brojnih HDZ-ovaca, doprinio pobjedi aktualnog predsjednika Zorana Milanovića.

Međutim, da je politika jedno, a život nešto drugo, svjedoče i fotografije s njihovog svadbenog druženja. Škoro je na svadbi bio u društvu supruge Kim Ann Škoro.

Budući da na fotografijama izgleda kao da se Škoro i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nikada nisu ni svađali, ostaje za vidjeti kako će se dalje razvijati drama oko Domovinskog pokreta i hoće li možda i među sada zakrvljenim bivšim suradnicima, nakon salvi međusobnih optužbi, isto tako doći do velikog pomirenja.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari