Connect with us

Vijesti

Škoro o Penavi:: Sad se vidi da je novi predsjednik DP-a marioneta uvozničkog lobija

Objavljeno

on

Miroslav Škoro na svom profilu na Facebooku ponovno je Ivana Penavu, svog nasljednika na čelu Domovinskog pokreta, nazvao marionetom.

Novi predsjednik Domovinskog pokreta je protiv referenduma o uvođenju eura u Hrvatsku.

Kada sam rekao da će biti marioneta, nema toga tko me nije napao, a evo, sad se vidi da je marioneta uvozničkog lobija kojemu nisu na srcu hrvatski građani, nego njihovi trgovački interesi.

Ovakav stav nije sukladan izvorišnoj ideji stvaranja DP-a. Više od 465 tisuća glasača na predsjedničkim izborima složilo se s mojom tezom da narodu treba vratiti Hrvatsku i omogućiti mu sudjelovanje putem referenduma u donošenju svih strateških odluka za ovu zemlju.

Na toj platformi je nastao Domovinski pokret Miroslava Škore i siguran sam da se s ovakvim stavom novog predsjednika ne slaže većina članstva.

Ova referendumska inicijativa nije protiv uvođenja eura, nego za pravo građana da o tom uvođenju odlučuju i ja pozivam sve da se uključe i potpišu je, napisao je Miroslav Škoro na Facebooku.

Škoro je i ranije govorio da će Penava biti marioneta Marija Radića koji će preko njega upravljati Domovinskim pokretom:

Škoro: Lako je moguće da je Penava marioneta, moj dojam je baš takav

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari