Connect with us

Vijesti

Škoro o Penavi:: Sad se vidi da je novi predsjednik DP-a marioneta uvozničkog lobija

Objavljeno

-

Miroslav Škoro na svom profilu na Facebooku ponovno je Ivana Penavu, svog nasljednika na čelu Domovinskog pokreta, nazvao marionetom.

Novi predsjednik Domovinskog pokreta je protiv referenduma o uvođenju eura u Hrvatsku.

Kada sam rekao da će biti marioneta, nema toga tko me nije napao, a evo, sad se vidi da je marioneta uvozničkog lobija kojemu nisu na srcu hrvatski građani, nego njihovi trgovački interesi.

Ovakav stav nije sukladan izvorišnoj ideji stvaranja DP-a. Više od 465 tisuća glasača na predsjedničkim izborima složilo se s mojom tezom da narodu treba vratiti Hrvatsku i omogućiti mu sudjelovanje putem referenduma u donošenju svih strateških odluka za ovu zemlju.

Na toj platformi je nastao Domovinski pokret Miroslava Škore i siguran sam da se s ovakvim stavom novog predsjednika ne slaže većina članstva.

Ova referendumska inicijativa nije protiv uvođenja eura, nego za pravo građana da o tom uvođenju odlučuju i ja pozivam sve da se uključe i potpišu je, napisao je Miroslav Škoro na Facebooku.

Škoro je i ranije govorio da će Penava biti marioneta Marija Radića koji će preko njega upravljati Domovinskim pokretom:

Škoro: Lako je moguće da je Penava marioneta, moj dojam je baš takav

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari