Pratite nas

Reagiranja

Što se događa s portalom dnevno.hr, gdje je nestao?

Objavljeno

na

Što se događa s jednim od ‘najklikanijih’ portala u Hrvatskoj, portalom dnevno.hr?

Gdje je nestao tri dana prije predsjedničkih izbora i to baš za vrijeme i nešto prije božićnih blagdana?

dnevnohrfb

Iako smo u nekoliko navrata kritički pisali o spomenutom portalu smatrajući da razbijaju hrvatsku desnicu uoči predsjedničkih izbora činjenica je da navedeni portal praktički nekoliko dana nije dostupan može uznemiriti sve one koji imaju ili su imali sličnih problema na internetu.

Naime, prema informacijama samog portala s njihove Facebook stranice navodno su se našli pod snažnim hakerskim napadima virtualnih kriminalaca, dakle, hakera, isto tako je činjenica da je portal dnevno.hr najviše kritizirao aktualnog predsjednika, Ivu Josipovića, inače kandidata ekstremne i nesposobne ljevice na predstojećim predsjedničkim izborima, iako ni Kolindu Grabar Kitarović nije štedio, naprotiv.  Činjenica je isto tako da u taboru Ive Josipovića ima nekoliko vrsnih internet mahera, koji su svojedobno navodno provaljivali i u Registar hrvatskih branitelja, da bi te iste branitelje uspoređivali s rasističkim američkim Ku Klux Klanom, naravno, sve ove činjenice ništa ne znače, niti bilo što dokazuju.

No, notorna je istina da niti jedan hrvatski medij nije ni zabilježio probleme koje su snašli portal dnevno.hr, što je, u najmanju ruku nekorektno i pokazuje sve moralno ništavilo koje trenutno vlada u Hrvatskoj, pa onda i u hrvatskim medijima.

Naime, sjećate li se kada su svojedobno trajali kratkotrajni ‘marketinški’ hakerski napadi na ekstremistički portal Index.hr, kontroverznog Matije Babića? Podigla se panika kao da dolazi smak svijeta, Matija Babić, inače poznat po govoru mržnje na Facebooku, ‘nabadao’ je o stotinu tisuća kuna gubitaka dnevno…  Reagirali su uspaničeno ljevičarski portali, uključujući i one koji se financiraju našim novcem, dakle, legalnom pljačkom, a koji su navodno neprofitabilni iako za neke od njih pišu i neki koje građani smatraju ratnim profiterima, vrlo uspješnim u ‘stanarskoj industriji’, na noge se digla čak i policija.

No, kad je isti problem snašao portal dnevno.hr, nekoliko dana prije prvog kruga predsjedničkih izbora, muk i apsolutna tišina, da nema društvenih mreža 100 000 onih koji simpatiziraju portal dnevno.hr tako što su im dali svoj lajk na Facebooku ne bi uopće znali o čemu se radi, iako zapravo prave informacije još uvijek nema.

Šturi statusi na Facebooku o hakerskim napadima motiviranim željom da se spomenuti portal ušutka nisu dovoljni. – Dragi naši vjerni čitatelji, još uvijek smo meta napada, ali borimo se i nadamo se da ćemo se uskoro vratiti. Ušutkati nas ne mogu ma koliko se trudili! Čitamo se ubrzo! Vaš Dnevno.hr – piše na Facebook stranici portala dnevno.hr.

Ako se doista radi o hakerskim napadima, dakle, cyber kriminalu, i ako su ti napadi motivirani činjenicom da se lijeva falanga ne slaže s onime što piše portal dnevno onda smo doista na korak od toga da postanemo dio međunarodne zajednice kojoj je na čelu ‘ugledna’ država poput Sjeverne Koreje. Ispada da u Hrvatskoj takozvanu ljevicu ne smijete ni kritizirati, dok desnicu možete pljačkati a da to nikoga nije briga.

Za portal dnevno.hr piše nekoliko zaista vrhunskih i čitanih komentatora, kolumnista, poput uglednog zagrebačkog odvjernika, Zvonimira Hodaka, bivšeg novnara Večernjeg lista, Tihomira Dujmovića, Marcela Holjevca, Josipa Jovića…

Tinolovka-news.com/Kamenjar.com

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Srpska pravoslavna crkva uprla sve svoje snage protiv Marka Juriča

Objavljeno

na

Objavio

“Sramota je za hrvatsku državu da je Hrvatska pravoslavna crkva beskućnik i da svoje liturgijske obrede mora održavati na ulici”, rekao je te od hrvatske države zatražio da registrira Hrvatsku pravoslavnu crkvu i da joj nađe prostor za održavanje liturgijskih obreda, Marko Jurič u siječnju, prilikom javnog obreda  “posvećivanja vode povodom blagdana Bogojavljanja”, koje je organizirala Hrvatska pravoslavna crkva  na zagrebačkom Cvjetnome trgu. Od tada počinje njegov sudski progon:

Jučer je protiv mene na Prekršajnom sudu održano peto ili šesto ročište. Zagrebačka policija me progoni i tuži da sam organizirao protuzakoniti skup 6. siječnja 2017. godine kada je Hrvatska pravoslavna crkva na Cvjetnomu trgu održala obred posvećenja vode.

Policija je po prijavi Srpske pravoslavne crkve uprla sve svoje snage kako bi dokazala protuzakonite, opasne i rušilačke namjere tog vjerskog obreda na Cvjetnom. Do sada je ta zagrebačka policija poslala čak pet policajaca koji iz ročišta u ročište siluju činjenice kako bi dokazali svoju optužnicu dostojnu milicijskih pendrekaša propale Jugoslavije.

Spoznaja da ću možda biti osuđen ne boli toliko koliko je bilo mučno gledati te, tzv. hrvatske policajce, koji zajedno s pjevačima četničkih pjesama pušu u isti rog i gaze po istini, pravdi, pravnom sustavu i temeljima hrvatske države. U konačnici, svojim sluganskim ponašanjem pljuju na stradanja Hrvata od četničke ruke u zadnja dva rata i poraća. 
Takvi policajci nemaju pravo nositi časnu odoru hrvatske policije! Napisao je Marko Jurič.

Marko Jurič se ovog časa nalazi na sudu jer je upro prstom u Pupovca

facebook komentari

Nastavi čitati

Reagiranja

Platforma suverenista traži odgovornost Aleksandra Stankovića

Objavljeno

na

Platfroma suverenista zahtjeva pokretanje postupka utvrđivanja odgovornosti Aleksandra Stankovića zbog teških kršenja odredbi Ustava RH, saborskog Zaključka o srpskoj agresiji od 8. listopada 1991. i Deklaracije o Domovinskom ratu.

Platformu potpisuju građanska inicijativa Ivo Pilar i 9 krovnih udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Zbog navedenoga tražimo:

1.      Pokretanje postupka utvrđivanja odgovornosti i sankcioniranje  urednika i voditelja emisije Nedjeljom u dva, Aleksandra Stankovića za:

1a) teška kršenja ustavnih i zakonskih odredbi RH, krivotvorenje povijesnih činjenica i dezinformiranje javnosti

1b) teška kršenja Općih pravila o radu i ponašanju zaposlenika HRTa, te

1c) teška kršenja propisa iz Etičkog kodeksa HRT-a

2. Zahtjev za javnom isprikom u ime HRT-a, hrvatskoj javnosti zbog dopuštanja objavljivanja očitih povijesnih krivotvorenja, dezinformacija, laži i podmetanja.

 Pojašnjenje

Urednik i voditelj emisije Nedjeljom u dva, Aleksandar Stanković je u nedjelju, 19. studenoga 2017., prigodom gostovanja hrvatskog dragovoljca iz Vukovara, Predraga Mišića –Peđe,  višestruko i agresivno pokušavao uvjeriti gosta kako je Domovinski rat za obranu Hrvatske od srpske agresije bio građanski rat.

Ovim činom je voditelj emisije najgrublje prekršio, zanemario i obezvrijedio slijedeće:

1.)    Ustav RH, izvorišne osnove, koje jasno potvrđuju i naglašavaju da je Domovinski rat bio pravedan, legitiman, obrambeni i oslobodilački.

2.)    ) Zaključak Hrvatskog sabora od 8. listopada 1991. kojim se jasno identificira srpska osvajačka agresija na Hrvatsku (NN 53/1991)

3.)    Deklaraciju o Domovinskom ratu koja devet godina nakon rata trezveno evaluira prošle događaje i opet naglašava kako je Domovinski rat bio  obrambeni rat nasuprot srpskoj agresiji. (NN 102/2000)

4.)    Presude međunarodnih sudišta koje su u više slučajeva potvrdile srpski agresivni , osvajački rat s ciljem ustroja velike Srbije na prostorima bivše Jugoslavije.

O svemu navedenom izvjestit ćemo i odgovorna saborska tijela, zatražiti javnu raspravu i odgovornost svih koji dopuštaju sramotno krivotvorenje povijesti, dezinformiranje javnosti i relativiziranje krivnje totalitarnog, komunističkog, jugoslavenskog režima i osvajačke srpske agresije.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari