Connect with us

Politički rentgen

Treba li zabraniti partizanski dernek u Kumrovcu?

Objavljeno

-

Nakon „oslobođenja“ Zagreba 08. svibnja 1945. otpočele su masovne likvidacije Hrvatica i Hrvata, a po nekim objektivnim procjenama relevantnih povjesničara u Hudim jamama diljem bivše FNRJ isparilo je preko 350 000 neprijatelja „Titovog naroda“? Nema popisa, nema groba, nema križa i nema zapaljenih svijeća! Tko je odgovoran? Tko je to zapovijedao i izvršio? Tko je to smislio? Tko je sudio Alojzija Stepinca i tko je Katoličku crkvu Hrvatske želio nasilno odvojiti od Rima? Tko je počinio najveći genocid nad hrvatskim narodom u povijesti na „križnim putevima“ koji su trajali punih 45 godina od Bleiburga do Vukovara 1991., kada je na Golgoti Ovčare uskrsnula moderna Hrvatska? Pod istim znakovljem počinjen je genocid nad hrvatskim narodom 1945. kao i masovni zločini, etničko čišćenje s elementima genocida 1991-1995..! Motiv je bio potpuno identičan, nestanak hrvatske države i nestanak hrvatskog, ili ustaškog naroda s lica zemaljske kugle.

Danas, kada Hrvatska uživa najveći međunarodni ugled u našoj povijesti, na našu vlastitu sramotu,  desetak tisuća jugoslavenskih zombija ogrnutih stotinama jugoslavenskih zastava s petokrakom „zvezdom“ derneči u Kumrovcu i slave što? Zločinca Tita? Od „ustaša“ poraženu „demokratsku“ Jugoslaviju? Ili možda sanjaju i ruše ovu našu lijepu domovinu urlajući partizanske pjesme po „šumama i gorama“? Kako je moguće da jugoslavenske zastave preplave malo pitoreskno mjesto u Hrvatskom zagorju, a hrvatske zastave nema ni u tragovima? Jesu onda Titovi Kumrovečki hodočasnici veleizdajnici Hrvatske, rušitelji međunarodnog ugleda Domovine, ili su to samo nevini jugoslavenski zombiji poremećenog uma, pa onda s obzirom na njihovu dijagnozu trebamo okrenuti glavu i oprostiti im do sljedeće prigode? Jesu li to hodočasnici na nekoj komemoraciji, ili rakijom opijeni zombiji koji slave stara i neka nova krvoprolića hrvatskog naroda? Jesu li to oni koji tvrde da na Bleiburgu i Križnim putevima nije odrađen posao kako je to trebalo? A sljedeća prigoda biti će ni manje ni više nego rušenje slobodne, neovisne, parlamentarne i demokratske Hrvatske. Nismo li upravo tom scenariju svjedočili tijekom predizborne kampanje na parlamentarnim izborima? Nisu li ugledni i ozbiljni političari recentno predlagali 08. svibnja 1945. kao datum Dana državnosti Republike Hrvatske? Nije li notorni kršitelj Ustava Republike Hrvatske Zoran Milanović javno predlagao konstrukt neke Treće Republike, u kojoj bi on bio predsjednik, premijer, a možda i monarh? Što je to nego najava državnog udara? Samo hlebinci misle da je Zoki povukao crtu više pa onda u nekontroliranom ushitu blebeće gluposti!?

Nismo li na Markovom trgu od „Milanovićevih 11“ čuli zahtjeve za zabranom rada HDZ-a kao najveće državotvorne stranke pod čijim je vodstvom pobijeđena monstruozna Titova tvorevina? Evo što o tome kaže ugledni geostrateški analitičar IFIMES-a general JNA Blagoje Grahovac: „Treba zabraniti rad političkih partija koje su rušila unikatni dragulj Jugoslaviju! Treba srušiti Tomislava Karamarka, Kolindu Grabar Kitarović, a na vlast u Hrvatskoj dovesti uvjerene antifašiste kao što je Zoran Milanović“! Pred našim očima urotnički su srušeni Karamarko i Kolinda, doveden je Milanović, a sada je na redu Andrej Plenković. Njegova koalicija s DP-om od njega je napravila samo još veću metu! Treba  li tu činjenicu posebno dokazivati kraj zdrave pameti i otvorenih očiju? Je li to slučajnost, ili pomno planirana urota protiv Hrvatske?

U hrvatskoj povijesti zlatnim slovima biti će upisan onaj tko predloži i u Hrvatskom saboru donese zakon „Lex Tito“! Nomotehnički uređen zakon je u ladici i čeka hrabre ljude! Dakle radi se o kolektivnoj lustraciji zabranom veličanja lika i djela zločinca Tita, zabranom isticanja obilježja poražene agresorske jugoslavenske vojske, zabranom imenovanja trgova, ulica, plovila Titovim imenom, zabranom svega što ne pripada Hrvatskoj kakvu želimo, Hrvatskoj oslobođenoj od aveti bilo kakve totalitarne prošlosti. Tek kada se to dogodi, moći ćemo kazati da je rat za Hrvatsku završen, moči ćemo kazati „Imamo Hrvatsku“!

Kada je u SAD-u 2006. uhićen serijski pedofil koji je monstruozno zlostavljao dvadeset petoro djece, njegovi najbliži susjedi na sudu su svjedočili da je on bio brižan otac svoje djece i vjeran suprug svojoj ženi. To ga nije ekskulpiralo od odgovornosti, niti mu je to bila olakšavajuća okolnost na suđenju . Dobio je 4 doživotne kazne zatvora! Udbaši Perković i Mustač, bez sumnje su uz blagoslov Tuđmana sudjelovali u stvaranju Hrvatske, no to ih nije ekskulpiralo od zločina počinjenog nad Stjepanom Đurekovićem. Tako funkcionira pravna država! Za mnoge Kumrovečke zombije  drug Tito bio je brižan i simpatičan otac propale Jugoslavije i treba ga pamtiti u tom svjetlu? Može li izvitopereno pamćenje jugonostalgičara ekskulpirati Tita od najstaršnijih zločina počinjenih protiv hrvatskog naroda?  U pravnom smislu to nije moguće, jer ratni zločin ne zastarijeva!

Tomislav Karamarko

 

Vraća li se Karamarko u veliku igru?

”Gdje je hrvatska vlada koja je davno trebala, akceptirajući sve rezolucije o komunističkim zločinima, donijeti zakonska rješenja? Npr. „Lex Tito“…? Vlada nema vremena baviti se ovim “problemčićima”, ili je na tragu izdajničke, antihrvatske politike kada su u pitanju monstruozni komunistički zločini za koje je odgovoran kumrovečki kmet Josip Broz Tito?”, komentirao je svojevremeno bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na Facebooku.

Karamarko: Zagorski Disneyland

”Kumrovec danas, dva dana nakon rođendana jednog od najvećih svjetskih zločinaca Josipa Broza Tita. Hm, mali hendikep – i ja sam rođen na taj dan i pokojni Miro Tuđman (preživio sam nekako)…

Kažu da je bilo nekoliko tisuća ljudi iz cijele Jugoslavije, adekvatne ikonografije i odgovarajućih maligana. Bunika je odradila svoje.

Gledam face i čitam govore…

Ako spomenem riječ infantilnost, napast će me, s pravom, zaštitnici hendikepiranih. Zato bih radije progovorio o zločinačkoj, nečovječnoj, antihrvatskoj organizaciji nimalo bezazlene pozadine. Poslušati govor načelnika Kumrovca, župana Krapinsko-zagorske županije, ili notornog Habulina, ugođaj je dostojan nekakvog Disneylanda. Koga vi drugovi podcjenjujete i pravite blesavim?

No, nisu oni krivi. Njima, tako okljaštrenima je dopušteno da rade to što rade.

Kazimir Mikašek-Kazo/Suvereno.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas