Connect with us

Zanimljivosti

Želite raditi u Hrvatskoj tajnoj službi? SOA poziva sve zainteresirane

Objavljeno

on

Uvijek ste se željeli zaposliti u domaćoj tajnoj službi, tražili ste oglas za prijavu I uvijek vam je promaknuo? E pa nije!

Sigurnosno obavještajna agencija ne zapošljava putem oglasa, već sve zainteresirane poziva da im se jave na njihovu internetsku stranicu www.soa.hr/hr/posao/

Tvrde kako sve prijave pomno razmatraju I niti jednu ne bacaju u koš, a ako ste im jako zanimljivi pozovu vas na razgovor, a kasnije i na razna testiranja. Kažu kako radno iskustvo nije uvjet, ali nije ni prepreka prilikom zapošljavanja.

Prema navodima u najnovijem godišnjem izvještaju, SOA zapošljava stručnjake iz područja ekonomije, financija, računarstva, prava, kriminalistike, politologije, sociologije, stranih jezika, elektrotehnike i drugih područja.

U svojim centrima diljem države SOA uglavnom zapošljava operativce, dok je radno mjesto analitičara i operativne i analitičke sposobnosti, sigurnosno-obavještajnu računalnih stručnjaka i potpornih zanimanja, uglavnom u središnjici SOA-e u Zagrebu.

U SOA-i tvrde kako vam omogućuju izazovnu i dinamičku karijeru i rad za opće dobro u zaštiti nacionalnih interesa. Naravno, i plaću, ali ona je tajni podatak za svekoliku javnost pa ćete ju saznati ako potpišete ugovor.

U odabiru najboljih kandidata SOA provodi temeljit postupak prijma. Za prijam u SOA-u, sukladno zakonu, ne provodi se javni natječaj, a sve osobe zainteresirane za rad mogu se prijaviti na internetskim stranicama SOA-e putem web obrasca.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR