Connect with us

Komedija

Evo primjera kako se u državi koju su vodili Milanović i Ostojić utvrđivala odgovornost

Published

on

Arhiva

Predsjednički kandidat Zoran Milanović reče kako se 2013. godine, kad su razbijane ćirilične ploče u Vukovaru, radilo o “sukobu zakona i uličara” koji su “mrtvi pijani dolazili razbijati ploče i kasnije se samoozljeđivali”.

Tako zapravo bivši državnik državu proglašava uličarskom. Jer toj državi pripada i Državno odvjetništvo koje je optužilo policajca Sašu Sabadoša zbog “samoozljeđivanja” Darka Pajičića, poslije kojih je “uličar” umro, i Općinski sud u Vinkovcima koji je Sabadoša osudio.

Kao i mnogi novinari, mediji, braniteljski i politički dužnosnici i građani koji su bili ogorčeni zbog brutalnog napada na pokojnog Pajičića.

U tom ogorčenju tražili su odgovornost Milanovićeva ministra policije Ranka Ostojića i samog Milanovića. No evo primjera kako se u državi koju su oni vodili utvrđivala odgovornost:

Na današnji dan prije pet godina novinar Vojislav Mazzocco je pisao: “Istragu i hapšenje Milana Bandića odradila je policija po nalogu premijera Milanovića i ministra unutrašnjih poslova Ranka Ostojića”. Nikad ta tvrdnja nije opovrgnuta. Može li se opovrgnuti pretpostavka da bi danas Darko Pajičić bio živ da u vrijeme njegove smrti državu nisu vodili takvi ljudi s takvom policijom? Piše Milan Ivkošić/vecernji.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari