Connect with us

Komentar

Glasnović: ‘Njemačka odrađuje posao za Hrvatsku’ – istraživanje i uhićivanje udbaških zločinaca

Objavljeno

-

Dok osumnjičeni za udbaška ubojstva Tomislav Mičić i Branko Bradvica nakon svoje udbaške karijere mirno žive među nama u Hrvatskoj po uzoru na Jožu Manolića, Njemačko državno odvjetništvo pokreće postupak protiv njih tražeći od DORH-a da im se omogući privođenje i ispitivanje dotičnog dvojca, piše general Željko Glasnović na Facebooku:

Dok se u svijetu formiraju komisije za istinu i pomirbu od Afrike do Kanade da se riješe tereta prošlosti, u Hrvatskoj sve vlasti su prešutjele te i dalje prešućuju komunističke zločine. Poljska je formirala i ustanovila Institut nacionalnog sjećanja dok je u Hrvatskoj sjećanje i kolektivna memorija totalno izbrisana od vladavine jugokomunističkih elita.

Dok je Rumunjska formirala komisiju za istraživanje komunističkih zločina, Njemačka odrađuje posao za Hrvatsku koja je blokirala svaku suradnju za istraživanje i uhićivanje udbaških zločinaca. U Bugarskoj je Komunistička partija proglašena kriminalnom organizacijom, a u Hrvatskoj je valorizirana i rehabilitirana. Ovo društvo je toliko otrovano boljševičkim sotonizmom koji je pobio 110 milijuna ljudi da katarze nema ni na vidiku. Sve dok ne bude akademske i kadrovske lustracije, Hrvatska će ostati s druge strane Berlinskog zida.

Prisjetimo se što je Bavarski sud zaključio i izjavio nakon slučaja »Lex Perković« u sažetku svog izvješća o tom sudskom procesu:

»Hrvatska ne razlikuje dobro od zla. Politička pitanja još rješavaju bivši komunistički funkcioneri, u medijima su tumačenja prepuštena bivšim komunističkim propagandistima, a u državnim institucijama odluke donose kadrovi čije su percepcije lojalnosti formirane u zagrljaju Partije i UDBE«
Hrvatsko društvo ni više desetljeća nakon smrti jugoslavenskog vođe i komunističkog diktatora Josipa Broza Tita nije prošlo istinsku katarzu i oslobodilo se kulta ličnosti koji traje više od 70 godina. Kada sam Šajseru Stjepanu Kovaču nad kojim je sada podignuta optužnica rekao da u Sloveniji u Teznom postoji protutenkovski rov gdje je ubijeno i zakopano 18 tisuća Hrvata civila, on mi je odgovorio “Ja ne kopam po smeću” – To je današnja Hrvatska, objavio je general Željko Glasnović na Facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari