Connect with us

Iz Svijeta

U San Francisku srušili kip franjevca – Može li se stati na kraj ovome nasilju, vandalizmu, razbojstvu, pljački?

Objavljeno

-

Može li se stati na kraj ovome nasilju, vandalizmu, razbojstvu, pljački? Sve pod krinkom borbe za crnačka prava mnoge skrivene grupacije, a među njima su i zloglasne Antife, ruše, pale, pljačkaju sve pred sobom.

Je li to društvo koje žele stvarati? Je li to napredno društvo koje promoviraju? Je li to ta Amerika kojoj je jedini problem Trump? Ruše čak i kipove franjevaca, križeve i sve ostalo. Ruše u San Francisku kip svetoga svećenika (St Junípero Serra) i duhovnoga sina sv. Franje, najvećega mirotvorca svih vremena. Ruše simbol mira i dobra u svijetu.

A što žele ustoličiti: divljaštvo, razbojstvo, nerad, neodgovornost, razuzdanost? Je li to ideja? Je li to plan masonoida? Je li ideja učiniti ovaj svijet tako zlim da će u njemu loše i u strahu živjeti svi i crni i bijeli i žuti? Nitko, pa nitko nije normalan za segregaciju ili gledanje na crnce kao manje vrijedne.

To su Božja djeca koja su jednakoga dostojanstva kao i svi drugi. To je Katoličkoj crkvi i uljuđenoj civilizaciji jasno. Katolička crkva sve više kardinala, biskupa i svećenika ima crne kože i to nikome nije problem.

Kad vidim kako se po Europi, toj licemjernoj Europi, po Americi crtaju murali ubijenoga Floyda, u tome vidim najgoru zloporabu žrtve i crnih ljudi.

Ideologija ovakvim prosvjedima i huškanjem po ulicama upravo od crnaca pravi novo roblje. Oni sada umjesto u rudnicima i kolonijama robuju na ulicama za interese velikih projekata. Dosta! Stvar je prelila čašu i oni koji mi ruše sinove i simbole sv. Franje nisu ni bijelci ni crnci ni ovi ni oni. To su vandali i štetočine s kojima treba zakonski obračunati, komentirao je fra Mario Knezović.

Ristić: Dok ruše spomenike po SAD-u, demokrati podižu jedan veliki vlastitoj gluposti

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari