Connect with us

Vedrana Rudan poslala ‘ljubavno pismo’ Matiji Babiću

Objavljeno

on

Dugo je trajala misterija koja je jednako tako dugo šokirala većinu onih koji vjeruju da je Vedrana Rudan zaista neki pisac, ili čak književnica, dakako, govorimo o činjenici da svaki uradak na blogu spomenute prostakuše portal samozvanog ‘pedofila na Madagaskaru’, Matije Babića, Index.hr, objavi na svojim stranicama. Veliku misteriju razjasnila je sama blogerica na Indexu. Babić je borac protiv mafije, hrvatski E. Ness.

Kako Babić voli mlađe djevojke, što je priznao kada je na svom blogu napisao da ‘ne oprašta 16-godišnjakinjama’, tako je danas bjelodano jasno zašto svaki izljev mržnje Vedrane Rudan iste sekunde izađe na Indexu. Na kojem bi drugom portalu? Vedrana Rudan se zapravo upucava, nije Babić Clark Gable, suvremenik Vedrane Rudan, no, ni Rudanica nije Scarlet Johanson, još manje O Hara iliti Vivian Leigh.

Naime, Vedrana Rudan privlačna je mlada dama. Tvrde poznati hrvatski ženskari, prije svih Dikan.  Dobro nije baš dama, Dikan je nešto stariji pa ne vidi dobro, nije ni toliko mlada, 16 godina imala je kada je kralj Aleksandar pobjegao u London i ostavio pukovnika Dražu i bravara Jožu da se kolju po Balkanu, bolje rečeno, Vedrana Rudan je žena. Valjda? Neki bi rekli da se to ne vidi, da se ne osjeti. No, i to je dovoljno na Indexu.

Dakle, žena koja u svakom svom članku spominje ‘one stvari’ samom činjenicom da, uz one stvari spominje i ‘lik i djelo’ Matije Babića poslala je Babiću poruku. Je li to Babić, s obzirom na obrazovanje, shvatio?  Koliko je to dobro ili loše vrijeme će pokazati, ovisi o osobnom ukusu. Naime, mladolika Vedrana zadivljena je načinom na koji se Babić bori protiv mafije, pritom se misli na ‘medijsku mafiju’, predstečajne nagodbe… Neki, dobro obaviješteni, bi rekli kako je riječ o legalnoj mafiji, ako je mafija legalna što će im metak za obračun s onima koji drugačije misle?

–    Babić ne zna da je mafija vječna, a metak jeftin – napisala je Vedrana Rudan.  Inače, Matija Babić, hrabri borac protiv mafije, jedan je od onih koji ne plaćaju redovito porez državi, pritom potkradaju hrvatsku sirotinju, s obzirom da milijunski dugovi glede poreza nisu samo dugovi prema ‘mafiji’ nego i prema sirotinji, porezom se, između ostaloga, financiraju osobne invalidnine, socijalne naknade, mirovine…

Kada to tako kažemo ispada kako je Vedrana Rudan u pravu kada tvrdi da je mafija vječna. Samo na koju je mafiju mislila? Doista, isplati li se trošiti ‘jeftine metke’ na neke, kada će se oni i sami ‘srediti’? Prije ili poslije.

[box_light]

Vedrana Rudan u epizodi:  Razbojnici, varalice, ubojice

Ne sjećam se kad sam u posljednjih dvadesetak godina bila ovako očajna. Rat je bio strašan ali smo se nadali miru. Dugogodišnju hadezeovsku tiraniju doživljavala sam kao elementarnu nepogodu koja će završiti. Kad se oluja smiri raščistit ćemo ruševine i krenuti u nove pobjede sa novim ljudima. Ti novi bit će ljudi dobrih namjera i čista srca opsjednuti potrebom da pomognu zemlji, strpaju zločince u zatvore, otmu im ukradenu imovinu i ulože je u izgradnju onoga što su prethodnici razorili.

Nisam glasala za ove, ali bih lagala kad bih rekla da sam očekivala ovako nešto. Na kraj pameti mi nije bilo da će Linić i kompanija biti gori od HDZ-a. Dok čitam tekstove o njihovim pljačkama neviđenih razmjera, o tome kako se surovo obračunavaju sa malim ljudima koji pokušavaju reći istinu, dok gledam njihovu besprizornu bahatost pada mi na pamet, nema nade za Hrvatsku. Svi bi se mladi trebali odseliti još ove noći.

Zapanjuje me besramnost ove ekipe. Ti se kriminalci ne služe sofisticiranim komadanjem lešine zemlje Hrvatske. Tehniku klanja građana koja se zove “predstečajna nagodba” čak i ja razumijem. Intervju sa šefom Index-a u RollingStone-u je zastrašujući. Matija Babić svojim do bola jasnim istovremeno i samoubilačkim govorom objašnjava tehniku kojom se služe naše ubojice.

Linića, Pavića, Šegona i Bajića naziva “mafijašima”. Navodi i dokaze za svoje tvrdnje. Ova zemlja nije od jučer jazbina. Mlada majka koja je otkrila neke od zločina sisačke gradonačelnice Merzel isti je tren ostala bez posla. Što bi se moglo, što će se dogoditi Babiću ako i dalje bude inzistirao na govorenju mračne istine o opljačkanoj Hrvatskoj? Babić ne zna da je mafija vječna, a metak jeftin?

Pavić, Linić, Šegon, Bajić…, tko bi ih sve nabrojio, ne bi bili to što jesu da nisu veliki igrači. Gotovo sam sigurna, na moj užas, da će ova ekipa na vlasti bez obzira što Index i s vremena na vrijeme Novi list pisali, ustrajati na razaranju Hrvatske. “Razbojnici, varalice i ubojice”, rekao je stari Krleža. Stalna na tom svijetu samo Hrvatska jest.

Pred nama je izbor: možemo čekati da nas ubiju glađu ili dobiti metak u čelo dok budemo palili gume na nekom hrvatskom trgu.

Zlobnici bi rekli, Hrvati su takav narod da nam se metak ne može dogoditi. Jesu li zlobnici uvijek u pravu?

Vedrana Rudan

[/box_light]

Ivana/tinolovkanews

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari