Connect with us

Reagiranja

Jučer je meta udara bila profesorica Markotić, danas je Tomo Medved, što slijedi treći put?

Objavljeno

-

Mnogi me ovih dana upozoravaju na “serijal” Sanje Modrić, novinarke, danas Pavićevog Telegrama, a nekad prije mainstream zvijezde Novog lista, Jutarnjeg lista i ostalih!

“Serijal” se okomio na ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda, inače prvog potpredsjednika vlade i desne ruke predsjednika Vlade i predsjednika HDZa! Odlučivši reagirati na ovu kampanju serijskog razapinjanja Tome Medveda, jednog od najsnažnijih dubinskih oslonaca ove Vlade, moram se vratiti, barem na kratko na relativno daleku 2006.i2007.godinu koja me neodoljivo podsjeća na ovu situaciju.

Upozoravao sam ondašnjeg predsjednika HDZa i predsjednika Vlade Republike Hrvatske Ivu Sanadera kako ne postoji ustupak, koncesija, povlastica ili bilo što, što može dati ljevičarskom, projugoslavenskom, antihrvatskom mainstreamu da bi dobio medijsku naklonost ili barem objektivnost prema HDZu! Nije me razumio!

Vjerovao je da je izbjegavanje kritike njemu osobno, istodobno znak prihvaćanja njegove stranke, makar su mu upravo ti mediji rušili iz dana u dan državotvornu paradigmu, masakrirali najbliže suradnike, a usput njega hvalili! Svi znamo kako je završilo! Sanader je vidio opasnost u HSPu i meni, te je iskoristivši sve resurse obračunao samnom i HSPom, a nakon izbora 2007. njegovi medijski zaštitnici su se okrenuli protiv njega i kao bijesni psi ga razderali! Pozicija današnjeg predsjednika HDZa je bolja! Čini se čudnim, ali je tako!

Za razliku od Sanadera, Andrej Plenković usprkos svojoj politici “uključivosti” nije miljenik mainstreama! Dapače! To je sreća za njega! Optužuju ga kao da je on uveo koronavirus u Hrvatsku, kao da je on odgovoran za potrese u Zagrebu i Banovini! Model po kome ga se ruši jer je na čelu HDZa i Vlade je isti u posljednjih trideset godina! Slabljenje koje se izaziva rušenjem najlojalnijih i najsnažnijih suradnika koji su mu poveznica s najčvršćim biračkim tijelom!

Tko bi trebao zakonom odlučivati o statusu branitelja? Sanja Modrić ili Tomo Medved?

Prije petnaestak godina, tako i danas Sanja Modrić kao paradigma te politike djeluje, opasno i otrovno, protiv Tome Medveda koji predstavlja drugu, našu, hrvatsku paradigmu! Pitanje je: ŠTO RADE VLADINI KOMUNIKACIJSKI STRUČNJACI??? NIŠTA!!!

Uplašeni od “velikih” ljevičarskih bardova kriju se iza leđa svoga šefa, potpuno nespremni za trenutak obračuna kada će Sanja Modrić i njeni krenuti svom snagom na Plenkovića! Zato je moja poruka: Nije pitanje kako braniti generala Tomu Medveda, jer je on za hrvatski narod bio i ostao pobjednik, koji se ima čime i zna sam obraniti, makar su neprijatelji prema ondašnjim srpskim agresorima, danas, iako s istom namjerom, podmukliji i opasniji, nego kako obraniti Hrvatsku! To je pitanje! Za kraj ovog promišljanja jedna konstatacija!! Jučer je meta udara bila profesorica Markotić, danas je Tomo Medved, što slijedi treći put? PLENKOVIĆ!

Uvijek je krajnji cilj onaj tko je na čelu državotvornog pokreta ma koliko se zalagao za “uključivost” i stabilnost! Upozoravam na maksimalni oprez i potrebu radikalne promjene komunikacijske strategije, jer napad na Markotić i Medveda je napad na paradigmu! A PARADIGMA SE ŠTITI!

Anto Đapić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas