Connect with us

Komentar

Karamarko: Kad ćete poskidati njegovo ime sa ulica u 28 gradova Hrvatske?

Objavljeno

-

23.kolovoza – Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima – nacizma, fašizma i komunizma.
Sad bih trebao spomenuti Ribbentrop – Molotovljev sporazum, pa podjelu Poljske, pa savez dva manijakalna totalitarna sustava koji obračunavaju sa milijunima ljudi. Jedni zbog rase drugi zbog klase. Pa bolesne kreature Hitlera i Staljina…

Ne, neću. Ovo je dan kad sebe trebamo pogledati u ogledalo i okrenuti se prema licemjernom Bruxellesu i njegovim privjescima po EU provincijama. Ovo je dan kad politička elita u Hrvatskoj treba gledati u pod.

Što ste učinili, ambiciozni i od bilo kakve emocije distancirani prevoditelji, tajnici, šefovi razno-raznih odjelića po pojedinim ministarstvima, djeco crvenih dužnosnika i podobnika da se, napokon, jasno i bez zamuckivanja progovori o komunističkim zločinima od 1945 do 1990.godine?

Što ste učinili da se obustave komunističke ali i četničke parade, koje nas vraćaju u doba mega-zločinca Tita (od Kumrovca do Srba)? Jeste li spremni spomenutu kreaturu optužiti za zapovjednu odgovornost…?

Kad ćete poskidati njegovo ime sa ulica u 28 gradova Hrvatske? Hoćete li ispoštovati bilo koju EU rezoluciju ili deklaraciju koja govori o nužnosti obračuna sa komunističkim totalitarizmom i svim onim što podsjeća na njega i pretočiti u odgovarajuća zakonska rješenja?
Vi sigurno ne.

Zato sutra, 23.kolovoza zašutite i ne spominjite europske vrijednosti jer vaše su cokule jos uvijek u debelom balkanskom blatu, napisao je Tomislav Karamarko.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari