Pratite nas

Humor

Šešelj- Pomažem Josipoviću u kampanji

Objavljeno

na

Četnički vojvoda donedavni haški uznik dao je pomalo skandaloznu izjavu da pomaže kandidatu ljevice koja će uskoro započeti u kampanji

Radi toga smo nazvali Šešelja telefonom i zamolili ga da dadne pojašnjenje te izjave.

hrhbinfo:- Gospodine Šešelj kako mislite da pomažete trenutnom predjedniku RH u kampanji

V. Šešelj : Kao pvo, Dobav dan. Vi Hvvati ste nepvistojan navod odkad ste se otvgnuvi od svpstva. O tome ću mavo posve. A što se tiče vašeg pitanja, ja pomažem pvesedniku Josipoviću jev su četnici i pavtizani uvijek dobvo savađivavi pa ne vidim vazvoga da tako ne bude i sad kad je pvesudni momenat za svpstvo. Samo da podsjetim na moj govov iz Benkovca na početku vata kad sam jasno vekao onim tevebanima tamo koji su htjevi svpsku vojsku. Hoćeš, av kad ti se dvžava bude zvava Svbija. Hoćeš NATO ovde, ‘oćeš da ti se Amevikanci iskvcaju. Vidite u Vukovavu, avmijski genevav komanduje našim četnicima. Oni su skinuvi petokvake a od nas nisu tvaživi da skinemo kokavde.

hrhb.info: Dobro gospodine Šešelj, to nas toliko ne zanima, to je prošlost, vi ste taj rat izgubili i ne bi se vraćali na to.

seselj_oprostajni_miting_pred_odlazak_u_hag_3_23-2-03V. Šešelj: Izgubivi. Mi smo taj vat izgubivi zahvajući izdajstvu i svpskoj nesvozi avi sad će se to sve viješiti. Svpski vadikavi čiji sam ja čvan i imaju u gvavi zactane gvanice i od tih gvanica mi ne odustajemo. A ako i izgubimo vat ostadoh ja ipak u Hagu, Hag mi neće okupivati. Ako nam Beogvad okupivaju ode vojvoda Šešev svojim avionom u svoj Hag. A vi? A gde ćete vi?

hrhb.info. Gospodine Šešelj na krivu ste adresu uputilo to hipotetsko pitanje. Vratimo se ipak na vašu teoriju kako vi pomažete predsjedniku Josipoviću u kampanji. To nam je malo nejasno. Koja je veza između vaših govorancija i pomaganja predsjedniku Josipoviću.

V. Šešelj: Kako koja. Pa jeste vi svepi. Jev se pvesednik Josipović tvi puta vvubio sa mojim nekadašnjim zamenikom Tomisvavom Nikovićom koji me doduše kasnije izdao bevosvetskim hohštapvevima. Jevi i nije. Ja sam Tomisvava Nikovića vično inaguisao za četničkog vojvodu na Vomaniji 93-će misvim. Ako on tvi puta ljubi Tomisvava Nikovića ne vidim pvobvem da se i tvi puta izljubi sa mnom. Ne vidim nikakv pvobvem u tome. Uostavom to je i vogično. Vuka vuku mije veko bi naš navod. U tom smisvu posvećujem pvedsjedniku Josipoviću pjesmu “Tvi povvupca hoću ja”

hrhb.info: Al kako onda komentirate da je predsjednik Josipović oštro reagirao na vaše puštanje i tražio od Haga da preispita vaše puštanje

V. Šešelj: To je gotova pviča. Može on da pviča i ovo i ono. Znamo se. Pvedsjednik Josipović samo tave zube bezveze. Ja sam Hag uvniso i to je gotova pviča. Tu se više nema šta već. Jedino ako nam Beogvad okupivaju…

hrhb.info: Spomenuli ste i gospođu Vesnu Pusić, hrvatsku minsitricu vanjskih poslova i rekli da ju posebno cijenite. Pojasnite nam zašto

V. Šešelj: Već sam to pojasnio. Vi sjedite na ušima gospodine. Pveci gospođe Pusić puno su učinivi za svpstvo i četnički pokvet uopšte i ja tu ne vidim nikakav pvobvem u mom posebnom štovanju gospođe Pusić. Nadam se isto tako i davnoj savadnji.

hrhb.info. Davnoj ili daljnjoj suradnji.

V. Šešelj: Vekao sam davnoj. zašto to ponovo pitate , ne znam šta vam nije jasno. Jedno je davna savadnja a dvugo je davna savadnja.

hrhb.info:..Hmmm dobro..ali ipak gospođa Vesna Pusić vas je nazvala luđakom i izrazila sućut Srbiji što se nalazite na njezinim ulicama.

V. Šešelj: Kao pvvo ja nisam na uvicama, ja sam skovo stavno u stanu. Ovo dvugo ne komentivisao, jev je to ispod mog nivoa. Samo bi povučio gospođi Pusić da pozdvavi bvata. Ima mnogo vepe bvkove i dubok hvapav gvas. Vovio bi s njim voditi povemiku. To mi je davna ževva. I sa doktovom Josipom Kvegavom bih tako vado vodio povemiku. Evo neka on izabeve mesto i vveme. Ja pvedvažem Vivoviticu. Vepa vavošica.

hrhb.info: Gospodine Šešelj iako ste ideolog Velike Srbije mnogi vas, pa i iz same Srbije optužuju da ste vi ustvari Hrvat, podvaljen srpskom narodu da ga odvede u ekstremizam kako bi više stradao. Vi ste naime jedan od rijetkih Šešelja Srba. Šešelji su mahom Hrvati što se može lako dokazati.

V.Šešelj: To je ovdinavna važ. Ja ne kažem da danas nema Šeševa Hvvata. Avi zna se kako su to postavi. Pvevaskom na katovičanstvo. To su istovijske činjenice koje sam ja opisao u jednoj od svojih 578 knjiga, koje sam napisao u haškom kazamatu, kojeg sam, u pauzi pisanja svojih deva, uvniso.

hrhb.info: Za kraj gospodine Šešelj što imate poručiti Hrvatima i hrvatskoj javnosti uopće.

V. Šešelj. : Povučujem svim bivšim Svbima koji se sad zovu Hvvati da se dozovu pameti da dobvo paze koga će bivati na izbovima. Gvedam onaj ustaški HDZ kako se kuvči sa kandidatom koja se pvezima Kitavević. To je očita pvetnja Svbima. Izbove ne dobiva oko sokovovo, ne pomaže tu kuvčenje i gusvanje nego junačka desnica koja će zaokvužiti pvavog kandidata a tko je pvavi kandidat jasno je da je to onaj kandidat koji najviše vadi za svpstvo a koji je to opet se zna “Tvi povupca hoću ja”.

hrhb.info: Doviđenja gospodine Šešelj..

V. Šešelj.: Doviđenja i vama i povučite pvedsedniku Josipoviću. Moji obvazi čekaju. A Niković nek se vvubi sa onom babom Katvin Ešton..hahahha
Područje:Delminium Vulgaris
izvor: HRHB.info Forum hrvatskih integralista

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Humor

Kao odgovor Delijama na tenk ispred Marakane, ispred Poljuda postavimo traktor

Objavljeno

na

Objavio

Kao odgovor Delijama na tenk ispri Marakane, jab da ispri Poljuda stavimo traktor !! 😁
Koja bi to fora bila ! 😅 komentirao je snimatelj Dražen Travaš

Podsjetimo, uoči uzvratne utakmice između Crvene zvezde i Young Boysa iz Berna, na ulasku na sjevernu tribinu Marakane u Beogradu pojavio se – tenk.

Iz kluba su poručili da je tenk “kulturna baština”, a i da simbol tenka navijači Crvene zvezde (Delije) često koriste na svojim koreografijama.

U nekim medijima pojavila se informacija da je taj tenk bio u Vukovaru za vrijeme rata, dok Srbi, koji su već prenijeli reakciju iz Hrvatske o ovome, negiraju tako nešto.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Humor

Jandroković o tome tko smješta ministrici Žalac: Možda je Vlada, možda su Srbi, možda su masoni…..

Objavljeno

na

Objavio

Glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Sabora Gordan Jandroković izjavio je u četvrtak kako nema spoznaja o navodima ministrice Gabrijele Žalac o obračunima u HDZ-u, da takve informacije možda postoje, ali da do njega nisu došle te da o tome treba nju pitati.

“Morate nju pitati, možda ima nekih stvari koje ja ne znam. Glavni tajnici ne moraju sve znati, dakle možda postoje neke informacije koje do mene nisu došle”, rekao je Jandroković novinarima, upitan je li ozbiljno od ministrice da je u javnost izašla s tezama da joj medijske napade na nju smješta netko u u HDZ-u.

Naime, ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac je na novinarski upit smještali joj netko u stranci medijske napade na nju odgovorila kako se “to da naslutiti”.

Možda netku je sabotira, protiv nje lobira…

“Možda netko je sabotira, protiv nje lobira, možda je vlada, možda su Srbi, možda masoni…”, citirao je Jandroković stihove popularne pjesme Vojka V “Kako to”, a na upit hoće li se o tome raspravljati u vrhu stranke dogovorio je da ne zna.

Jandroković je ponovio kako nema nikakvih spoznaja o ministričinim tvrdnjama o stranačkom obračunu, da to onda ne može ni komentirati te da ne zna na što točno ministrica misli.

Na pitanje je li mu uvjerljiva njena priča o skupocjenom Mercedesu u dvorištu njene obiteljske kuće u Vinkovcima, odgovorio je kako je Žalac pojasnila o čemu je riječ, pokazala je ugovore “i to je to, nemam što dodati”.

“Kaže da auto nije njen, pokazala je ugovore koji su na njezine roditelje, a sad kakav je aranžman, što se dogodilo i dogovorilo, ja o tome spoznaja nemam”, poručio je.

Novinari su ga pitali i u kakvim je odnosima s Josipom Stojanovićem Jollyjem, šibenskim poduzetnikom koji je rekao da je on (Jandroković) odsjeo u njegovu hotelu u Šibeniku.

Stojanovića Jollyja poznajem, ali nismo prijatelji

“BIo sam prije dva ili tri tjedna kada sam bio na HDZ-ovom skupu u Šibeniku. Tamo sam prespavao i sve platio”, rekao je Jandroković i dodao da je Stojanovića nekoliko puta sreo.

“Sreo sam se nekoliko puta s njim. Poznajem gospodina Stojanovića, međutim nismo prijatelji, poznajemo se”, istaknuo je.

S obzirom na, kako kažu, niz neodgovorenih pitanja vezano uz odnose Jollyja s HDZ-om i ministricom Žalac, pa i vezano uz natječaj s kraja prošle godine kada je upravo Stojanovič u Splitu dobio posao s autobusima, novinari su pitali Jandrokovića ima li tu mjesta za sumnju. Pa i s obzirom na “tajming”, jer je spomenuti skupocjeni Mercedes stigo obitelji Žalac početkom ove godine.

Ne bi trebalo biti nikakvog utjecaja ministara Žalac i Butkovića s Jollyjem

“Dakle, provjerio sam oko tih autobusa kada sam vidi tu infiormaciju, i s ministrom Butkovićem. Dakle, tu ne bi trebalo biti nikakvog utjecaja minsitrice Žalac.

Ne bi trebalo ili ste sigurni, pitali su ga novinari.

“Dakle, po proceduri kako se događala, shvatio sam da je ona potpisala uopće da se odobre ta sredstva, da je natječaj provodilo samo splitsko poduzeče u suradnji, kako sam shvatio, s Ministarstvom prometa, tako da tu ne vidim baš nikakvu poveznicu”, poručio je. (Hina)

Ministrica Gabrijela Žalac: ‘Ne znam kome smetam, ali obrisi mi se kristaliziraju’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari