Pratite nas

Humor

Šešelj- Pomažem Josipoviću u kampanji

Objavljeno

na

Četnički vojvoda donedavni haški uznik dao je pomalo skandaloznu izjavu da pomaže kandidatu ljevice koja će uskoro započeti u kampanji

Radi toga smo nazvali Šešelja telefonom i zamolili ga da dadne pojašnjenje te izjave.

hrhbinfo:- Gospodine Šešelj kako mislite da pomažete trenutnom predjedniku RH u kampanji

V. Šešelj : Kao pvo, Dobav dan. Vi Hvvati ste nepvistojan navod odkad ste se otvgnuvi od svpstva. O tome ću mavo posve. A što se tiče vašeg pitanja, ja pomažem pvesedniku Josipoviću jev su četnici i pavtizani uvijek dobvo savađivavi pa ne vidim vazvoga da tako ne bude i sad kad je pvesudni momenat za svpstvo. Samo da podsjetim na moj govov iz Benkovca na početku vata kad sam jasno vekao onim tevebanima tamo koji su htjevi svpsku vojsku. Hoćeš, av kad ti se dvžava bude zvava Svbija. Hoćeš NATO ovde, ‘oćeš da ti se Amevikanci iskvcaju. Vidite u Vukovavu, avmijski genevav komanduje našim četnicima. Oni su skinuvi petokvake a od nas nisu tvaživi da skinemo kokavde.

hrhb.info: Dobro gospodine Šešelj, to nas toliko ne zanima, to je prošlost, vi ste taj rat izgubili i ne bi se vraćali na to.

seselj_oprostajni_miting_pred_odlazak_u_hag_3_23-2-03V. Šešelj: Izgubivi. Mi smo taj vat izgubivi zahvajući izdajstvu i svpskoj nesvozi avi sad će se to sve viješiti. Svpski vadikavi čiji sam ja čvan i imaju u gvavi zactane gvanice i od tih gvanica mi ne odustajemo. A ako i izgubimo vat ostadoh ja ipak u Hagu, Hag mi neće okupivati. Ako nam Beogvad okupivaju ode vojvoda Šešev svojim avionom u svoj Hag. A vi? A gde ćete vi?

hrhb.info. Gospodine Šešelj na krivu ste adresu uputilo to hipotetsko pitanje. Vratimo se ipak na vašu teoriju kako vi pomažete predsjedniku Josipoviću u kampanji. To nam je malo nejasno. Koja je veza između vaših govorancija i pomaganja predsjedniku Josipoviću.

V. Šešelj: Kako koja. Pa jeste vi svepi. Jev se pvesednik Josipović tvi puta vvubio sa mojim nekadašnjim zamenikom Tomisvavom Nikovićom koji me doduše kasnije izdao bevosvetskim hohštapvevima. Jevi i nije. Ja sam Tomisvava Nikovića vično inaguisao za četničkog vojvodu na Vomaniji 93-će misvim. Ako on tvi puta ljubi Tomisvava Nikovića ne vidim pvobvem da se i tvi puta izljubi sa mnom. Ne vidim nikakv pvobvem u tome. Uostavom to je i vogično. Vuka vuku mije veko bi naš navod. U tom smisvu posvećujem pvedsjedniku Josipoviću pjesmu “Tvi povvupca hoću ja”

hrhb.info: Al kako onda komentirate da je predsjednik Josipović oštro reagirao na vaše puštanje i tražio od Haga da preispita vaše puštanje

V. Šešelj: To je gotova pviča. Može on da pviča i ovo i ono. Znamo se. Pvedsjednik Josipović samo tave zube bezveze. Ja sam Hag uvniso i to je gotova pviča. Tu se više nema šta već. Jedino ako nam Beogvad okupivaju…

hrhb.info: Spomenuli ste i gospođu Vesnu Pusić, hrvatsku minsitricu vanjskih poslova i rekli da ju posebno cijenite. Pojasnite nam zašto

V. Šešelj: Već sam to pojasnio. Vi sjedite na ušima gospodine. Pveci gospođe Pusić puno su učinivi za svpstvo i četnički pokvet uopšte i ja tu ne vidim nikakav pvobvem u mom posebnom štovanju gospođe Pusić. Nadam se isto tako i davnoj savadnji.

hrhb.info. Davnoj ili daljnjoj suradnji.

V. Šešelj: Vekao sam davnoj. zašto to ponovo pitate , ne znam šta vam nije jasno. Jedno je davna savadnja a dvugo je davna savadnja.

hrhb.info:..Hmmm dobro..ali ipak gospođa Vesna Pusić vas je nazvala luđakom i izrazila sućut Srbiji što se nalazite na njezinim ulicama.

V. Šešelj: Kao pvvo ja nisam na uvicama, ja sam skovo stavno u stanu. Ovo dvugo ne komentivisao, jev je to ispod mog nivoa. Samo bi povučio gospođi Pusić da pozdvavi bvata. Ima mnogo vepe bvkove i dubok hvapav gvas. Vovio bi s njim voditi povemiku. To mi je davna ževva. I sa doktovom Josipom Kvegavom bih tako vado vodio povemiku. Evo neka on izabeve mesto i vveme. Ja pvedvažem Vivoviticu. Vepa vavošica.

hrhb.info: Gospodine Šešelj iako ste ideolog Velike Srbije mnogi vas, pa i iz same Srbije optužuju da ste vi ustvari Hrvat, podvaljen srpskom narodu da ga odvede u ekstremizam kako bi više stradao. Vi ste naime jedan od rijetkih Šešelja Srba. Šešelji su mahom Hrvati što se može lako dokazati.

V.Šešelj: To je ovdinavna važ. Ja ne kažem da danas nema Šeševa Hvvata. Avi zna se kako su to postavi. Pvevaskom na katovičanstvo. To su istovijske činjenice koje sam ja opisao u jednoj od svojih 578 knjiga, koje sam napisao u haškom kazamatu, kojeg sam, u pauzi pisanja svojih deva, uvniso.

hrhb.info: Za kraj gospodine Šešelj što imate poručiti Hrvatima i hrvatskoj javnosti uopće.

V. Šešelj. : Povučujem svim bivšim Svbima koji se sad zovu Hvvati da se dozovu pameti da dobvo paze koga će bivati na izbovima. Gvedam onaj ustaški HDZ kako se kuvči sa kandidatom koja se pvezima Kitavević. To je očita pvetnja Svbima. Izbove ne dobiva oko sokovovo, ne pomaže tu kuvčenje i gusvanje nego junačka desnica koja će zaokvužiti pvavog kandidata a tko je pvavi kandidat jasno je da je to onaj kandidat koji najviše vadi za svpstvo a koji je to opet se zna “Tvi povupca hoću ja”.

hrhb.info: Doviđenja gospodine Šešelj..

V. Šešelj.: Doviđenja i vama i povučite pvedsedniku Josipoviću. Moji obvazi čekaju. A Niković nek se vvubi sa onom babom Katvin Ešton..hahahha
Područje:Delminium Vulgaris
izvor: HRHB.info Forum hrvatskih integralista

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Humor

PISMO SVETOM NIKOLI – Poklon kojim si lani zasuo Antu Tomića, preusmjeri na Velimira Viskovića

Objavljeno

na

Objavio

PISMO SVETOM NIKOLI – Dragi Sveti Nikola, ja se zovem Velimir, al’ ne pišem ti sada zbog sebe, nego zbog mog imenjaka Viskovića…

On je već izglancao svoju crvenu čizmu i stavio je na prozor. Očekuje poklon, ali nije bio dobar. Zato te molim da u ovo predblagdansko vrijeme, poklone kojima si lani zasuo Antu Tomića, preusmjeriš na Velimira Viskovića!

Evo ti i njegova slika, on već čeka tvoj poklon… komentirao je Velimir Bujanec na svom fb profilu

(P.S. Kaže Visković da fejs i onako doživljava kao “zabavljanje” i “zajebanciju”. Evo, sad se i ja zabavljam, a on je “inteligentan” pa će to sigurno shvatiti…)

facebook komentari

Nastavi čitati

Humor

Uredništvo fb stranice M.P.Thompsona očitalo lekciju pojedinim medijima

Objavljeno

na

Objavio

Nakon što su nakratko izgasili stranicu, uredništvo facebook stranice M.P.Thompson, oglasilo se objavom koju prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, zbog inzistiranja zaposlenika Facebooka, a na intervenciju nekog resora iz Vlade RH (nismo uspjeli saznati kojeg, ali zasigurno onog koji voli raditi subotom) da uklonimo službeni državni dokument, (obavijest o prekršaju), dok se nismo konzultirali s menadžmentom, stranica je bila zaključana. Budući da Thompson nije preuzeo niti potpisao tu obavijest, nego je ona ostala na stolu u backstageu, sam Thompson se ne može smatrati vlasnikom tog dokumenta pa je trebalo napraviti kako je Facebook naložio.

Međutim, mi kao urednici Thompsonovih stranica dužni smo odgovoriti pojedinim medijima na pokušaju čerečenja, iznošenja neistina i uglavnom iživljavanja jer, eto, misle “došlo je naše vrijeme”, neće više smjeti pjevati pjesmu „Bojna Čavoglave“, „Anica kninska kraljica“… Kako vidimo, nedavno su napadali pjesmu „Lijepa li si“. Proglašavaju Thompsona ustašom, a pozdrav „ZA DOM SPREMNI“ ustaškim pozdravom. Pišu raznim institucijama u inozemstvu kako je Thompson fašist i kako su njegovi koncerti visoko rizični iako su njegovi koncerti jedni od najposjećenijih na kojima nikad nema incidenata.

Ne, gospodo, vaše vrijeme u tom smislu nije došlo, a neće nikada ni doći ma koliko god se vi trudili.
Thompson, i da želi, nikako ne može biti ustaša ni fašist jer Thompson je dragovoljac Domovinskog rata, pobjednik, sudionik u vraćanju hrvatskog teritorija koje su okupirali srpsko-četnički koljači, a koji danas cvile po medijima. U početku je bio pripadnik HOS-a koji i dan danas na svojim obilježjima koristi pozdrav „ZA DOM SPREMNI“.

Da, nama je jasna vaša politika… Thompson je idealan za vaše naume kao i HOS koji je u Domovinskom ratu koristio taj pozdrav, a koji se koristio u raznim vremenima hrvatske povijesti. Jasno nam je da kroz pritisak medija pokušavate malo po malo zabraniti proslave naših pobjeda iz Domovinskog rata, jasno nam je da je vaš sluganski konačni cilj proglašenje Domovinskog rata – zločinačkim.

Ne, gospodo, koliko god vam trenutna politika godila, VAŠE VRIJEME U TOM SMISLU NIKADA NEĆE DOĆI.
Imamo našu Hrvatsku, krvlju natopljenu, ali slobodnu i demokratsku. Imamo naše pobjede i pozdrave koje vi ako ne želite i ne morate slaviti.
Mi ćemo ih i dalje slaviti, podsjećati se naših veličanstvenih i pravednih pobjeda kao i naših poginulih branitelja, poginulih u oslobađanju trećine okupirane Hrvatske od srpsko-četničkog agresora i njihovih sluga.

I na kraju jedna poruka tzv. medijima: ma nitko nam nije ukinuo Facebook stranicu, samo se malo šalimo s Vama, mislimo da je red zbog Vaših čitatelja da sami sebe demantirate.

P.S. Hvala Vam što nas toliko čitate 🙂

Uredništvo stranica M.P.Thompsona (Administratori), stoji u objavi.

Mediji koji su požurili objaviti 'vijest' :)

Mediji koji su požurili objaviti ‘vijest’ 🙂

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari