Connect with us

Komentar

Zekanović: El Presidente de Chimie Chonga

Objavljeno

-

Poštovani predsjedniče Milanoviću, preporučam da se danas opustite uz film „The Pentagon Wars“ koji na sjajan način govori o temi kojom se u zadnje vrijeme bavite, a to je nabavka američkih borbenih vozila Bradley M2A2.

Zanimljivo je kako su ovih dana dušobrižnici hrvatske nacionalne sigurnosti s ljevice i kvazi desnice predvođeni vama kao liderom oporbe skočili na zadnje noge kad se logično preispituje ponuda za nabavku američkih borbenih vozila Bradley M2A2.

Naravno potpisana strateška partnerstva moraju ostati nepromijenjena, ovdje prije svega mislim na NATO, u kojem su vodeća zemlja naravno Sjedinjene Američke Države, međutim bilo bi nužno da unutar Saveza svi budu na jednak način svjesni smisla savezništva, piše Hrvoje Zekanović.

Biti suverena država ne znači srljati u upitne poslove samo radi potpisanog partnerstva. Države koje drže do svoje suverenosti i koje istinski brinu o zaštiti teritorijalnog integriteta i zaštiti svog naroda moraju preispitivati sve ključne činjenice koje se tiču strateških odluka vezanih uz obranu.

Predsjedniče, možda se nakon filma prisjetite da se država u kojoj ste izabrani na mjesto predsjednika Republike ne zove Čimi Čonga, nego Hrvatska. Također svim novopečenim stručnjacima za vojnu opremu toplo preporučam film kao vrijedan edukacijski materijal.

Film možete pogledati na poveznici:

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari